Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok ilyen szituja volt idén. Két kézre is alig fér rá. Én megértem davi10-et mert kinyírja az ember idegeit, bár én nem utálom, csak lecsapnám ilyenkor egy péklapáttal. Viszont el kell ismerni mostanában jól játszik függetlenül ettől a hibától.sansz írta: ↑2021.03.10. 22:00:21Hát akkor a pszichológusod helyett elmondom én neked,hogy veled van a baj.
Ez a gyűlölet amit éppen iránta vagy még két-három játékos iránt éreztek,komolyan mondom, hogy beteges és döbbenetes. Lenglet profin és hiba nélkül játszott. Nézte a labdát,előtte lassított a támadó és szerencséje volt. Konkrétan ez BÁRKIVEL megtörténhetett volna. Felháborító a bíró,senki mást nem lehet okolni. Még ha gólhelyzetben lett volna,akkor elfogadható lett volna, talán. De így,ez kb olyan volt,mintha véletlenül összefutna két játékos a pálya túloldalán. Már várom,hogy Busi hibázzon egy pillanatra,rá meg majd bérgyilkost küldötök. Egyszerűen döbbenetes ez a vak, eszetlen gyűlölet. A BM elleni vereség után,komolyan mondom,pszichológushoz kellett volna mennie sokaknak. Csak remélni tudom,hogy a pár barcás játékosokon kívül, családtagokon és munkatársakon vagy bármely élő személyen nem vezetitek le a frusztrációt. Akkormár valóban inkább ez a topic szaporodjon. De szerintem a gyűlölet terápia akkor sem hatásos.
Igen, bárkivel megtörténhet, mégis mindig Lenglet-val történik.
Jaj istenem, ez a pszichologusozas egy full idegen embernek legalább annyira szélsőséges, mint amin te fennakadsz...sansz írta: ↑2021.03.10. 22:00:21Hát akkor a pszichológusod helyett elmondom én neked,hogy veled van a baj.
Ez a gyűlölet amit éppen iránta vagy még két-három játékos iránt éreztek,komolyan mondom, hogy beteges és döbbenetes. Lenglet profin és hiba nélkül játszott. Nézte a labdát,előtte lassított a támadó és szerencséje volt. Konkrétan ez BÁRKIVEL megtörténhetett volna. Felháborító a bíró,senki mást nem lehet okolni. Még ha gólhelyzetben lett volna,akkor elfogadható lett volna, talán. De így,ez kb olyan volt,mintha véletlenül összefutna két játékos a pálya túloldalán. Már várom,hogy Busi hibázzon egy pillanatra,rá meg majd bérgyilkost küldötök. Egyszerűen döbbenetes ez a vak, eszetlen gyűlölet. A BM elleni vereség után,komolyan mondom,pszichológushoz kellett volna mennie sokaknak. Csak remélni tudom,hogy a pár barcás játékosokon kívül, családtagokon és munkatársakon vagy bármely élő személyen nem vezetitek le a frusztrációt. Akkormár valóban inkább ez a topic szaporodjon. De szerintem a gyűlölet terápia akkor sem hatásos.
Hát akkor a pszichológusod helyett elmondom én neked,hogy veled van a baj.
Véleményem szerint ez a legrosszabb védelem a Ligában. Nulla nyomás alatt, a semmiből is gólokat kapnak, képzeljük el, hány gólt szednének be meccsenként, ha nekik kellene 80% fölötti labdabirtoklással és 20 kaput eltaláló lövéssel megküzdeniük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.22. 09:04:52az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Azt is tegyük hozzá,hogy akkor is csak azért volt a legstabilabb védőnk,mert Roberto vagy Piqué még nagyobb átjáróház volt,viszonyítás kérdéseMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.22. 09:04:52[
Nem is értem mi lett a gyerekkel, voltak idők mikor a legstabilabb védőnk volt, mostmeg mintha visszafele fejlődne, 2 hónap múlva már lehet hogy a foci alapszabályait is el kell majd magyarázni neki meccsek előtt.
Én elég sűrűn nézem ugye a Valencia meccseit is, amennyiben közvetítik, de még náluk sincs ilyen bamba védelem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.22. 09:04:52De tényleg aki néz La Ligát mostanában:
Vannak más csapatok, főleg kiscsapatok ahol folyamatosan ugyanilyen hibák előfordulnak , vagy az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Ne bántsd már, valószinűleg nem kamu...Épp eszébe jutott hogy ha így folytatja nem kap majd újabb szerződéshosszabbítást ezért csak 2026-ig 31 éves koráig fejhet minketNero. írta: ↑2021.02.21. 23:58:15https://vm.tiktok.com/ZMeF4cFhW/
Az a kamu megbánós fejJól rá kellett volna verni a szélvédőt, hátha észhez tér ez a barom.
Láttam már Oreguert, Csigrinszkijt vagy kémyszerből Songot védőt játszani, de ez a mókus mindenkin túltesz
Mehet vissza a Sevillában, élcsapatba nem való
Én amikor elkezdett vigyorogni miután befújták a tizit, akkor vágtam bele majdnem a tv-be a távirányítót. Ilyen szintű ellenszenvet szerintem egyik játékosunk iránt sem éreztem még soha. Teljesen alkalmatlan a csávó, totál idióta hibákat követ el meccsről-meccsre. Mindig benne van a bennyhill és/vagy egy fölösleges piros.Nero. írta: ↑2021.02.21. 23:58:15https://vm.tiktok.com/ZMeF4cFhW/
Az a kamu megbánós fejJól rá kellett volna verni a szélvédőt, hátha észhez tér ez a barom.
Láttam már Oreguert, Csigrinszkijt vagy kémyszerből Songot védőt játszani, de ez a mókus mindenkin túltesz
Mehet vissza a Sevillában, élcsapatba nem való
Az első mondat fantasztikus!Peter írta: ↑2021.01.30. 13:10:03Lenglet a legfontosabb meccseken használható a jelentés szerint....Mbappé hamarosan megmutatja....![]()
Ha már jelentést irogatnak és fordítanak erre időt, tegyék azt értelmesen. Bár relatív a csúcsmeccs kategorizálása is, ha egy Rayo ellen sem áll a helyzet magaslatán, akkor egy Bilbao már csúcsmeccs neki.
Ennek a Lengletnek a mozgása sem labdarúgó....![]()