Én is FM-ezek egyet akkor már, valamennyire a realitás talaján maradva:
OUT:
- Lenglet, nem kell magyarázni
- Umtiti, szintén
- Dembele: ha jól tudom lejár a szerződése jövőre, úgyhogy idén nyáron kaphatunk érte utoljára lét. Pozitívum, hogy egészséges maradt, de nem látom rajta a fejlődést, sőt. Amennyire nagy fegyver lehetne, hogy kétlábas, igazából kb. csak annyi a különbség, hogy jobbal vagy ballal rúgja-e izomból fölé, vagy bénán a kapusba. Ha lenne még 3 év a szerződésében, akkor talán maradhatna, de szerintem nem éri meg itt tartani még 1 éve. Hosszabbítani meg főleg nem
- Griezmann: Nekem nincs nagy bajom vele, pedig baromi unszimpatikus volt az Atletico-ban. Melózik, ezt meg kell hagyni, de ilyen gazdasági helyzetben ez a 45 milliós fizu mehetne sokkal jobb helyre. Másik topicban írtam, hogy ez a 45 misi kb. elég is lenne Garcia, Wijnaldum és Depay fizujára
- Pjanic: A kihagyott tizijén kívül momentumára nem emlékszem. Így, hogy Moriba szépen lassan beszivárog, Őt se tartanám itt.
- Matheus Fernandes: Na neki aztán semmi értelme itt lennie.
IN:
- Garcia
- Wijnaldum
- NégerEmerson
- Depay
- Alaba
Feltétellel maradhatnának:
- Firpo, ha nem jön BHV
- Braith, ha megy 2 támadó, de csak 1 jön
- Pedri, ha minden edzés után ott marad szigorúan legalább 1 órát lövéseket gyakorolni
Kérdőjel:
- Puig/Alena: Előbbi nem játszik annyit, mint kéne, utóbbi meg nekem idén meggyőző volt, de szintén nem kapott elég lehetőséget.
- Messi: Ha belemegy a fizucsökkentésbe és elfelejtjük a csak neki passzolást, erre már voltak idén biztató jelek.
- Konrad: Neki is lehet, hogy jót tenne a kölcsön, de ha a 2 francia elmenne elölről, akkor jól jön előre +1 ember
- Neto: Lehet olvasni, hogy el akar menni. Ezt a posztot nem tudom mennyire lehet a B-ből megoldani.
- Coutinho: Jól kezdte a szezont, de lövésem nincs mennyire tudna érvényesülni ebben az új, 3 védős felállásban. Én róla talán nem mondanék még le.
Busi, Roberto mostmár felőlem maradhatnak. Előbbi másodvirágzását éli, évek óta nem volt ilyen jó formában, és Koeman is lecseréli, ha jónak látja. Utóbbi meg JollyJoker-nek jó, kezdőbe csak ha nagyon muszáj.
Összegeket nem írnék. Eladni lövésem nincs mennyiért tudunk, az érkezők meg ingyen vannak. Pár helyen mondjuk olvasni, hogy a Betis-nek valamennyit kell fizetni Emerson-ért, de arról nem találtam egyértelmű infót.
Amúgy a Bappé - Haaland kettősből én is az utóbbit hoznám, ha lenne lé. Sőt, ha lenne lé, Ő lenne az első, akit hoznék jelenleg. Elöl nagyon töketlenek vagyunk.