Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem nagyon dög a mostani mez!!!! isten király!!! a centenáriumi mezre hasonlít, de ez még jobb!!!! ennek ellenére sztem a klasszikus mez a legjobb és ahogy a milan, vagy a madrid sem váltogatja az 1. mezt, nekünk sem kéne. a tavalyi csíkos az eddigi legrosszabb volt, de a tavaly előtti sávos az nagyon tuti volt! az az igazi!!!Gauchomester írta:Nem marad........ Narancssárga lesz, és a neon csak a 3.számúÁdám02 írta:Nekm a tavalyi mez jobban tettszett nem kellet volna lecserélni de ez is jó!!az idegenbeli ugye marad mert az nagyon király:D:D!!!???
Nekem tetszik a neon, meg van is egy olyanneonszínű mezem, ezért sajnálom hogy narancssárga lett (na azért az is jól néz ki)
Nem marad........ Narancssárga lesz, és a neon csak a 3.számúÁdám02 írta:Nekm a tavalyi mez jobban tettszett nem kellet volna lecserélni de ez is jó!!az idegenbeli ugye marad mert az nagyon király:D:D!!!???
Ha még a magyaroknál is rá van írva, akkor ott is rajta leszScorpio írta:Még szerencse! Név nélkül nem lenne az igazi!Subinho írta:nyugi, rajta lesz, uefa előírás... a felkészülési meccsekre még nem szokták rányomtatni...barca99 írta:![]()
![]()
miért nem lesz rajta a mezen a nevük? na ne már! nekem a tavalyi mez jobban tetszett.
Még szerencse! Név nélkül nem lenne az igazi!Subinho írta:nyugi, rajta lesz, uefa előírás... a felkészülési meccsekre még nem szokták rányomtatni...barca99 írta:![]()
![]()
miért nem lesz rajta a mezen a nevük? na ne már! nekem a tavalyi mez jobban tetszett.
nyugi, rajta lesz, uefa előírás... a felkészülési meccsekre még nem szokták rányomtatni...barca99 írta:![]()
![]()
Esélye nincs! Laporta biztos nyer! Csak árt a Barcának!Game90 írta:Valaki felvág vele, hogy én vagyok a Barca elnöke stb. Ilyenek a emberek.Scorpio írta:Nem értem miért jó! Biztos Laporta győzelem (jogosan), minek kell indulni? Ezek szerint egyeseknek nem a Barca az elsődleges!Drigo írta:Ezek vannak nem normális emberek máshol is ezzel az is eldőlt, hogy már nem igazolunk senkit a nyáron, ami nem is baj, hiszen nincs is senkire szükség Laporta majd jól elkalapálja a többi jelöltet
Valaki felvág vele, hogy én vagyok a Barca elnöke stb. Ilyenek a emberek.Scorpio írta:Nem értem miért jó! Biztos Laporta győzelem (jogosan), minek kell indulni? Ezek szerint egyeseknek nem a Barca az elsődleges!Drigo írta:Ezek vannak nem normális emberek máshol is ezzel az is eldőlt, hogy már nem igazolunk senkit a nyáron, ami nem is baj, hiszen nincs is senkire szükség Laporta majd jól elkalapálja a többi jelöltet
Nem értem miért jó! Biztos Laporta győzelem (jogosan), minek kell indulni? Ezek szerint egyeseknek nem a Barca az elsődleges!Drigo írta:Ezek vannak nem normális emberek máshol is ezzel az is eldőlt, hogy már nem igazolunk senkit a nyáron, ami nem is baj, hiszen nincs is senkire szükség Laporta majd jól elkalapálja a többi jelöltet
Tod, semmi sem lehetetlenScorpio írta:Barca idén bajnokságot vagy BL-t biztos nyer, de lehet ismét mindkettőt megnyeri!
LG írta:En mindig hiszek benne, még se győzünk mindigRonaldinho #10 írta:Nananana!!! Iet nem mondunk soha! Hinni kell abban, hogy győzni fogunk, mert csak akkor győzhetünk.Ádám02 írta:... azt nem mondom nincs esélyük de biztos gyözelem nem lesz!!!
En mindig hiszek benne, még se győzünk mindigRonaldinho #10 írta:Nananana!!! Iet nem mondunk soha! Hinni kell abban, hogy győzni fogunk, mert csak akkor győzhetünk.Ádám02 írta:... azt nem mondom nincs esélyük de biztos gyözelem nem lesz!!!
Nananana!!! Iet nem mondunk soha! Hinni kell abban, hogy győzni fogunk, mert csak akkor győzhetünk.Ádám02 írta:... azt nem mondom nincs esélyük de biztos gyözelem nem lesz!!!
De már edző is van! Capello nagyon jó!Ádám02 írta:Ronaldinho #10 írta:Igen, igeeeeen. Én is nagyon remélem, hogy zúzás leszScorpio írta:Most is nagyon jól! Bajnokság így Barca-margit párharc lesz! Remélem mi megtartjuk a jó formát, és sok kupát nyerünk!Főleg, mindennap imádkozom, hogy Október 22. én ledaráljuk Real Madrid -ot. Mert másik fórumon Real -ra szavaznak.....
Jó mert igazoltak pár játékost azért egyböl nem kell azt gondolni hogy jobbak lettek igaz ment oda egy Cannavaro meg egy Emerson de elöttük is voltak ilyen nagy játékosok söt még vannak is de tavaly sem tudtak mit kezdeni azt nem mondom nincs esélyük de biztos gyözelem nem lesz!!!
Ronaldinho #10 írta:Igen, igeeeeen. Én is nagyon remélem, hogy zúzás leszScorpio írta:Most is nagyon jól! Bajnokság így Barca-margit párharc lesz! Remélem mi megtartjuk a jó formát, és sok kupát nyerünk!Főleg, mindennap imádkozom, hogy Október 22. én ledaráljuk Real Madrid -ot. Mert másik fórumon Real -ra szavaznak.....