Bajnoki Mérkőzések
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem sok koze van a meccshez, de valaki nalam okosabb, tudna egy ertelmes magyrazatot adni arra( PR szoveget hanyagolva) hogy miert kell a cserejatekosok maszkban uljenek, ha amugyis agyba fobe vannak tesztelve, meg egymastol tavol is ulnek?
Busquetsbe nem állnék bele, a 3 kh-s rendszer jót tett neki, megidézte a prime korszakát de a másik három nem ez a szint-piqué is addig volt ameddig volt mellette egy puyol-mascherano vagy umtit az első szezonban. Azóta megy a wannabe vezérkedés de karizmája semmi ezzel szemben a pofája hatalmas.
amúgy nem hiszem el hogy senki nem látja Barcelonában ha roberto játszik meg van lőve a jobboldal. Védekezésben átlag alatti, támadásban angol másodosztály szint.
Szerk: csababarca, premierplayer.tv 6 font egy hónapra. Nem tudom otthonról engedi-e, egy próbát megér.
amúgy nem hiszem el hogy senki nem látja Barcelonában ha roberto játszik meg van lőve a jobboldal. Védekezésben átlag alatti, támadásban angol másodosztály szint.
Szerk: csababarca, premierplayer.tv 6 font egy hónapra. Nem tudom otthonról engedi-e, egy próbát megér.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca_10 2021.04.22. 22:05:19-kor.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
valami nézhető hd stream esetleg?
az se baj ha angol:D
az se baj ha angol:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Szerintem teljesen oké Roberto kezdetése, Dest sokat játszott mostanában, vissza is esett az utóbbi meccseken. Max Juniort lehetett volna még bedobni, jobban neki se örülnék szerintem. Azzal viszont egyetértek, hogy a középpályán is lehetett volna változtatni.
- Titinho
- Director del Fútbol
De rég volt már...de jó is volt eddig.
A hideg ráz amikor a hátsó sorban ismét ezt a Robi-Piqué-Lenglet hármast kell nézni, előttük egy Busival.
Lenglet is nem hiszem el. Azt hogy még mindig beton stabil kezdő ez a pali, Araujo meg padon megint. Pedri helyett mehetne Puig, vagy Pjanic is még.
Remélem vágjátok, hogy ez a kezdő lesz a maival együtt a maradék 8 meccsen. Vicc az egész.
És valaki itt még Szuperligáról álmodozott/álmodik
Ilyenekkel? Minden héten kapni egy 5-öst, az persze.
A hideg ráz amikor a hátsó sorban ismét ezt a Robi-Piqué-Lenglet hármast kell nézni, előttük egy Busival.
Lenglet is nem hiszem el. Azt hogy még mindig beton stabil kezdő ez a pali, Araujo meg padon megint. Pedri helyett mehetne Puig, vagy Pjanic is még.
Remélem vágjátok, hogy ez a kezdő lesz a maival együtt a maradék 8 meccsen. Vicc az egész.
És valaki itt még Szuperligáról álmodozott/álmodik

Ilyenekkel? Minden héten kapni egy 5-öst, az persze.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Erről beszélgettünk ősszel,Koeman és a fiatalítás ugye, aztán ha mindenki egészséges akkor mindjárt más a helyzet. Bár valszeg nem az ő hibája ez,amíg szerződésük van,a pályán lesznek, 38 évesen is.
- csababarca
így is inkább nézem őt, mint Robertot évek óta. rettenet.visca el barca írta: ↑2021.04.22. 21:05:59
Sajnos dest se egy nagy durranas. Egy szintelen szagtalan cserejatekos szint.
barca_10 leírta amit gondolok, annyi Robi védelmében, hogy volt 1-2 jobb szezonja, amikor néha adott extrát, de hát ennyi volt, azóta megint csak az alibi.
Ha nem lenne Piqué-Busi a pályán szemet hunynék egy szem Roberto felett (mint ahogy a másik két esetében is), de így hárman a legalja.
Busquets is mióta legalább ez a két kókler levált acsapatról pár hónapra, összekapta magát valamelyest.
Másik meg Pedri, értem én hogy balondor, goldenboy, newiniestaxavi szupercsávó a gyerek, de lépni nem tudott a legutóbbi meccseken már. Bőven ráférne a pihenő, ott van Moriba, Puig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Dest fölött nem törnék pálcát még, 19 éves, első szezonja és voltak jó meccsei, megvillant párszor.
Ellenben ettől a félamatőr robertotól az életben nem szabadulunk meg, nem tudom mennyi idős vagy de állítom ha fél évig profi életmódot élsz, leteszed a cigit meg az esti pohár bort többet teszel hozzá a csapathoz mint ez a szardarab. És nem is kerülsz évi 9 millió euróba ez is wtf.
Ellenben ettől a félamatőr robertotól az életben nem szabadulunk meg, nem tudom mennyi idős vagy de állítom ha fél évig profi életmódot élsz, leteszed a cigit meg az esti pohár bort többet teszel hozzá a csapathoz mint ez a szardarab. És nem is kerülsz évi 9 millió euróba ez is wtf.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- visca el barca
- Presidente del Barça
Sajnos dest se egy nagy durranas. Egy szintelen szagtalan cserejatekos szint.csababarca írta: ↑2021.04.22. 20:55:42Dest ennyi volt, Robi indaháuz!!!!
Hihetetlen hogy visszaeszik magukat a kezdőbe:D pedig voltak akiknek kétségeik voltak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- davi10
- Llegenda del Barça
Istenem...
Nem baj, kell a stabilitás 
Amúgy most látom, hogy Dembele a keretben sincs, eredmenyek.com szerint sérült. Erről tud valaki valamit?

Amúgy most látom, hogy Dembele a keretben sincs, eredmenyek.com szerint sérült. Erről tud valaki valamit?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- barca0417
- Entrenador del Barça
Értem én hogy nyerni kell, de miért nem lehet pl már Pedrit pihentetni, meg egy kicsit forgatni a csapatot. Nem ész nélkül, de azért Pjanic is, Puig is kicsit többet érdemelne. Frenkie is pihenhetne valamikor. Vagy legalább időben hozná le őket.
Mint ahogy Araujot is vissza kéne hozni a játékba, mert ő is bizonyított.
Mint ahogy Araujot is vissza kéne hozni a játékba, mert ő is bizonyított.

- csababarca
Dest ennyi volt, Robi indaháuz!!!!
Hihetetlen hogy visszaeszik magukat a kezdőbe:D pedig voltak akiknek kétségeik voltak.
Ts-Mingueza,Piké,Lenglet-roberto,Pedri,Busq,De Jong,Alba-Messi,Gríz
Kiégek.
Kiégek.
- Chino
- Llegenda del Barça
A sárgaveszély tényleg fent áll, De Jongot pedig amúgy is pihentetne kellene már. Teljesen szét van hajtva, csoda, hogy még áll a lábán. Ha ezt a meccset nem húzzuk be az úgysem az ő hiányán fog múlni. Főleg úgy, hogy három naponként jönnek a meccsek.
Messi játszani fog, ez egyértelmű. Nála kevésbe érzem a veszélyt. Ha nem nyitja túl nagyra a száját jó eséllyel nem lesz baj.
Az nagyon jó hír, hogy nem lesz Nyom. Ősszel amit megengedett magának/megengedtek neki a bírók az vérlázító volt. Így is sanszos, hogy lesz csontzene, reméljük a játékvezető nem lesz partner. Messinek is könnyen el lehet venni a kedvét ezzel a játéktól.
Örülnék egy szűkös győzelemnek is, de az igazi az lenne, ha úgy mennénk a Madrigalba, hogy magabiztosan léptük le a madridiakat.
Forca Barca!!!!
Ne siessünk annyira. Addig még hozni kéne a kötelezőt a Getafe ellen. Nem lesz könnyű meccs a kupagyőzelem után.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha jól rémlik, De Jong és Messi még mindig 4 sárgás, ezt is jó lenne vagy a Valencia vagy a Granada elleni meccsre időzíteni.
Közben Braithwaite-nek van valami a bokájával, úgy néz ki nem lesz holnap.
Közben Braithwaite-nek van valami a bokájával, úgy néz ki nem lesz holnap.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Chino
- Llegenda del Barça
Már csak azért is fontos lenne, mert hiába saját kezünkben a bajnokság az Atma-nak jóval könnyebb a sorsolása. Az egymás ellenin felül a Bilbao és talán a hazai Soci a legnehezebb. Ilyen Huesca, Valladolid, Elche, Osasuna nem hiszem, hogy sok pontot rabolna tőlük.Barcaforever írta: ↑2021.04.20. 20:24:06Vasárnap egy fontos meccs lesz nagyon, megyünk a Villarealhoz, akik nagyon jó formában játszanak, remélhetőleg, nem lesz egy keserves meccs, jó lenne újra a Soceidad, Sevilla, Bilbao elleni játékot produkálni.
Azért is lesz különösen fontos mert, aznap lesz egy Bilbao-ATM is, a baszkok kicsit összeszedhetnék magukat, utolsó 5 meccsükön 4 döntetlen 1 vereség.
Nekünk van a "kis döntőig" egy Villareal, Granada, Valencia trió egy hét alatt. És kevés szó esik erről, de hátrafelé is kell tekintgetni mert a Sevilla sincs túl messze. Az 1.-től 4. helyig bármi megtörténhet. Rájuk talán jobban kell figyelni, mint a Realra. Ők a Bl meccsek mellett fogadják a Sevillat, Villarealt, Betist és mennek Granadába is.
Forca Barca!!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Vasárnap egy fontos meccs lesz nagyon, megyünk a Villarealhoz, akik nagyon jó formában játszanak, remélhetőleg, nem lesz egy keserves meccs, jó lenne újra a Soceidad, Sevilla, Bilbao elleni játékot produkálni.
Azért is lesz különösen fontos mert, aznap lesz egy Bilbao-ATM is, a baszkok kicsit összeszedhetnék magukat, utolsó 5 meccsükön 4 döntetlen 1 vereség.

Tudom, hogy az 5-10 évvel ezelőtti csapat minden tagja szinte utolérhetetlen, de azért egy 5 évvel ezelőtti Messi-Suarez-Neymart sort ha odateszek "bármelyik" csapat elejére, az TOP3 csapat lesz. Akár a sajátunk is, Pedrivel, De Jonggal. A gólok 90%at ők lőtték. Most is mennyit jelent a PSGben Mbappé+Neymar, Lewa és tsai a Bayernben, Salah-Firmino-Mané a Poolban, Ronaldo-Benzama.
Szóval nálam a prioritás egyértelműen egy Top csatár és egy nagyon jó középhátvéd.
Szóval nálam a prioritás egyértelműen egy Top csatár és egy nagyon jó középhátvéd.
-
- Entrenador del Barça
Megint saját kézben a bajnokság!
Igen én is így látom. Hau30 ezzel kicsit tisztáztad mire gondolsz, abban igazad is van hogy nem vagyunk fényévekre a Realtól vagy Pooltól, de le vagyunk maradva.csababarca írta: ↑2021.04.16. 16:00:52nüanszokon múlik, de nálunk mostmár tendencia, hogy ezek a nüanszok hiányoznak.hau30 írta: ↑2021.04.16. 15:17:28
Hát persze, hogy így van! Gondoljunk bele Ini nem veri be a Stamfordon. De a lényeg az, hogy pont ezek támasztják alá, hogy nüanszokon múlik és nem akkora a szakadék, mint amekkorára mi felnagyítjuk. Jelzem nem Roma,Pool vagy BM elleni sitkókra értem. Ott tényleg változtatni kellett volna. Hétvége talán választ ad, hogy mennyire is viselte meg a csapatot a Real zakó. Ha nyernénk a kupát az nagyon jó lenne most.
ez nem véletlen, és balszerencse, egyszerűen ilyenek vagyunk.
holnap nyerni kell, hátha ad egy lökést a bajnokság utolsó szakaszára.
Nekem is már sok, és ki is fakadtam már arra hogy minden meccs után fogunk egy embert hogy ő volt a bukta oka, és aztán jövőre ugyanazzal a rendszerrel neki vágunk megint és megint bukunk, semmit se tanulva.
A holnapot nagyon várom, de félek is tőle.
- csababarca
nüanszokon múlik, de nálunk mostmár tendencia, hogy ezek a nüanszok hiányoznak.hau30 írta: ↑2021.04.16. 15:17:28
Hát persze, hogy így van! Gondoljunk bele Ini nem veri be a Stamfordon. De a lényeg az, hogy pont ezek támasztják alá, hogy nüanszokon múlik és nem akkora a szakadék, mint amekkorára mi felnagyítjuk. Jelzem nem Roma,Pool vagy BM elleni sitkókra értem. Ott tényleg változtatni kellett volna. Hétvége talán választ ad, hogy mennyire is viselte meg a csapatot a Real zakó. Ha nyernénk a kupát az nagyon jó lenne most.
ez nem véletlen, és balszerencse, egyszerűen ilyenek vagyunk.
holnap nyerni kell, hátha ad egy lökést a bajnokság utolsó szakaszára.
-
- Capitá del Barça
Hát persze, hogy így van! Gondoljunk bele Ini nem veri be a Stamfordon. De a lényeg az, hogy pont ezek támasztják alá, hogy nüanszokon múlik és nem akkora a szakadék, mint amekkorára mi felnagyítjuk. Jelzem nem Roma,Pool vagy BM elleni sitkókra értem. Ott tényleg változtatni kellett volna. Hétvége talán választ ad, hogy mennyire is viselte meg a csapatot a Real zakó. Ha nyernénk a kupát az nagyon jó lenne most.Kalapos írta: ↑2021.04.16. 14:27:22Hát igazából igazad van, de nincs![]()
Egy-egy gól és eredmény tényleg képes döntően befolyásolni egy karriert, egy csapat megítélését vagy egy edző hosszabbítását/elküldését/felmondását. Nem változik a nettó erőnk, de a megítélésünk és a csapathangulat igen.
El se kezdem sorolni a multból hogy 1 gól mennyi mindent megváltoztatott volna de ott van 2010ből az Inter elleni 2. meccs... vagy ha az Atléticót megverjük amikor ők lettek bajnokok, máshogy alakult volna a rákövetkező időszak.
A végtelenségig lehetne spekulációkat kitalálni mi minden változna egyetlen gól miatt.
Könnyen lehet hogy ezene a kapufán elment a bajnoki címünk, nem csoda hogy pörög a fórum.