Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezzel kapcsolatban tudtál infót szerezni? Csak mert én is hasonló helyzetben vagyok.Titinho írta: ↑2021.06.07. 08:19:38Azokhoz lenne kérdésem akik mennek majd valamelyik meccsre a Puskásba.
A belépési időintervallumot mennyire veszik szigorúan?
Azért kérdezem, mert pl tesóm és én külön tudtunk csak jegyet venni a Franciák elleni meccsre jövő hét szombaton. Nekem a belépés 14:00-14:30-ig, tesómnak meg 12:00-12:30-ig. Nem találtam erről hivatalos infót vagy csak bamba voltam. Nagy gond ha együtt megyünk be 2-kor? Vagy egyáltalán engedik?
Előre is köszi aki tud segíteni.
Az angolok elég ha magukról beszélnek. Minden EB/VB előtt nagy az arc, hogy na most majd megmutatják, aztán sehol semmi.
2018-as VB-n elég nagyot mentek és az elődöntőben nüansznyin múlott hogy ne jussanak be a döntőbe, és azóta csak erősödött a keret szóval bőven okozhatnak meglepetést.
Max a fórumon nem beszélünk, valami előrejelzés szerint ők a 2. legesélyesebb csapat a végső sikerre
Nem olyan rossz ez a spanyol keret. Védelemben azért Azpilicueta, Gayá, Laporte, meg ugye García (kíváncsi leszek), középpálya se rossz, Rodri, Thiago, Koke, Pedri, a támadósod gyenge sajnos. Remélem Moreno játszik majd, nem Morata. Torres gyerek is ügyes volt amikor láttam. Szurkolok nekik nagyon!Sinya22 írta: ↑2021.06.06. 17:33:36Én a spanyoloknak szurkolok,mint mindig, de én kevésnek érzem a támadósort. Keret alapján franciák bőven a többiek fölött vannak, de elég fura év volt, fura szezon,meglepetés győztes is simán benne van. Mondjuk lehetnénk mi azok, kár,hogy a 2 legjobb emberünk (Szoboszlai,Kalmár) nem lesz.Alexandro írta: ↑2021.06.06. 14:43:52Keret alapján valóban a Francia csapat tűnik a legerősebbnek, de nagyon remélem hogy nem ők nyerik a tornát. Szerintem a Belga, Olasz, Holland trióból is befuthat valamelyik elsőként. Kíváncsi vagyok melyik csapat lesz a torna meglepetés csapata. Ha tippelnem kellene, akkor a Török vagy az Orosz csapatot mondanám, de ez csak megérzés. Ti mit gondoltok?
Én a spanyoloknak szurkolok,mint mindig, de én kevésnek érzem a támadósort. Keret alapján franciák bőven a többiek fölött vannak, de elég fura év volt, fura szezon,meglepetés győztes is simán benne van. Mondjuk lehetnénk mi azok, kár,hogy a 2 legjobb emberünk (Szoboszlai,Kalmár) nem lesz.Alexandro írta: ↑2021.06.06. 14:43:52Keret alapján valóban a Francia csapat tűnik a legerősebbnek, de nagyon remélem hogy nem ők nyerik a tornát. Szerintem a Belga, Olasz, Holland trióból is befuthat valamelyik elsőként. Kíváncsi vagyok melyik csapat lesz a torna meglepetés csapata. Ha tippelnem kellene, akkor a Török vagy az Orosz csapatot mondanám, de ez csak megérzés. Ti mit gondoltok?
Tényleg nagyon jól szállt be Pedri, végig agilis volt, nem hátrafelé passzolgatott, megmutatta, hogy tud támadó szellemben is játszani. Busi is tetszett, amíg fent volna kb. a legjobb volt, szépen folyt rajta a játék, jól áll neki ez az irányító szerepkör.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.04. 22:41:05Azért ez a Spanyol válogatott elég komoly volt ma, Lucho jól összerakta őket, végig domináltak a portugálok ellen.
Valahogy így kell játszani és nem pedig a sebességtelen teszetosza verzióba, és ha a kapu előtt Morata nem hagy ki mindent akkor simán nyernek.
Pedri amúgy kapta a savat becserélésnél, sajnos az ő nyakába zuhant most a harag amiért nincs RM játékos a keretben, ennek ellenére jól játszott, dinamikus volt, nem volt alibi, jót tett neki ez a pár hét pihenés.
Meg is született az év fotója:
https://pbs.twimg.com/media/E3EMClUXwAQ ... name=large
persze, ez jól hangzik, csak ugye egyik meccsen se ilyen csapat állt fel, hanem valami B-C hibrid.Nero. írta: ↑2021.03.29. 15:44:49De Gea,-SR-Eric Garcia-Ramos-Alba,-Busquets-Thiago-Koke,-Fati-Torres-Morata
Mondjuk ha mindenki egészséges akkor ez nem lenne egy rossz csapat Luis Enriquével a padon.
Persze tény hogy már messze nem olyan erősek mint régen, a nevek sincsenek meg, de a 2008 és 2012 közötti csapat az brutálisan erős volt, mind játéktudásra, mind nevekre. Akkor még a kispadot is ismerte mindenki.
De mondjuk régebben (2008 előtt) sosem volt olyan elképesztően veretes a spanyol a válogatott. 2008bam osszetakta őket Aragones, aztán ameddig működött a tiki-taka addig Del Bosque is megélt belőle.