Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy maradnék és építeném a szobrom olcsón vagy usa.Leon írta: ↑2021.08.07. 16:57:08Ha a focit nézem akkor elmúlt 10-15 év élményét nem kis részben neki köszönhetem így eléggé ledöbbentem a távozásán főleg ahogy történt/ történik...![]()
Tegyük fel,hogy tényleg valami pénzügyi akadályai vannak ennek az egésznek és nem (csak) a lovéról szól.
Ha ti lennétek Messi, hogyan döntenétek? De tényleg. Maradnátok bagórét vagy irány Arábia?
Persze közben ott csücsül 1 milliárd a számlátokon nem forintban, hanem euróban....
Pont nem rég linkeltem be hogy hány szerződéshosszabbítása volt, szóval de volt aki reklamált, az apja
Szerintem nem nagyon lesznek ellentmondások de így is át vagyunk verve. A felek már régóta tudták tudhatták hogy nem lesz, nem lehet megállapodás. Csütörtökön már egy színjáték egyik epizódja zajlott. A sejk testvére szerint augusztus 10-en már be is mutatják Párizsban Messit. Ez normális ütemben nem történhetne meg.dévid villa írta: ↑2021.08.07. 14:31:30Holnap 12-kor sajtótájékoztatót tart. Kíváncsi vagyok mit fog mondani, és vajon mennyire lesz összeegyeztethető a mondandója a Laportáéval, vagy lesznek ellentmondásokha utóbbi, akkor világos, hogy át vagyunk verve
![]()
Sajnos pontos számokat nem tudok (úgyhogy extrém találgatás lesz) és olyan messze vagyunk az igazságtól, hogy csak találgatni lehet és Messi hibáit is fel lehetne sorolni, DE:
Juve példa kíváló, Del Piero seria B ..... volt fizetés nyilván, de nuku rangadók, nuku BL, nuku ilyen olyan cipők, trófeák....
Ha így van , akkor Laporta és Messi is a maradás mellett volt és nyilván Laporta a Ligával is megegyezett . Akkor nem maradt más a Liga az utolsó pillanatban visszavonta az áldását , vagy bele akarta kényszeríteni a Barcát az előnytelen megállapodásba . Akkor Laporta akár igazat is mondhatott .Sinya22 írta: ↑2021.08.07. 14:37:02Agüeroval kb már januárban megvolt az egyezség, még a választások el sem kezdődtek. Akkor még Laporta biztos lehetett benne, hogy simán megoldja a Messi kérdést. Végül nem így lett. Szerintem úgy 2 hónapja érezte már, hogy ez bukta, csak nem mondták ki, mert bíztak valami csoda szponzorban, vagy a ligában, nem tudom.
valoban igy voltamonos írta: ↑2021.08.07. 14:14:25Deluigi: Azt felejted ki, hogy a tulaj odavett magához, és törődött veled, amikor nem volt pénze a családodnak a gyógyittatásodra, egyengette az utadat az " év dolgozója" címért, te meg hálából kiskirályt játszottál a csapaton belül, és a családdal úgy húztátok le a tulajt, ahogy bírtátok.
Agüeroval kb már januárban megvolt az egyezség, még a választások el sem kezdődtek. Akkor még Laporta biztos lehetett benne, hogy simán megoldja a Messi kérdést. Végül nem így lett. Szerintem úgy 2 hónapja érezte már, hogy ez bukta, csak nem mondták ki, mert bíztak valami csoda szponzorban, vagy a ligában, nem tudom.
más szemszögből nézve, ahogy hagyták.amonos írta: ↑2021.08.07. 14:14:25
Deluigi: Azt felejted ki, hogy a tulaj odavett magához, és törődött veled, amikor nem volt pénze a családodnak a gyógyittatásodra, egyengette az utadat az " év dolgozója" címért, te meg hálából kiskirályt játszottál a csapaton belül, és a családdal úgy húztátok le a tulajt, ahogy bírtátok.
Deluigi: Azt felejted ki, hogy a tulaj odavett magához, és törődött veled, amikor nem volt pénze a családodnak a gyógyittatásodra, egyengette az utadat az " év dolgozója" címért, te meg hálából kiskirályt játszottál a csapaton belül, és a családdal úgy húztátok le a tulajt, ahogy bírtátok.
egyaltalan nem magamrol irtam, hanem mas kontextusba helyeztem az o gondolatmenetetNyiri81 írta: ↑2021.08.07. 13:58:36Igen nagyon összehasonlítható a kettőCsak míg ő naponta felgyújthat 100 évig 1 millió forintot, te épp a nyugdíjért küzdesz. Ugye, hogy ugyanaz?
Arról nem is beszélve hogy míg te melózol, addig nem üvölti a neved 70 ezer ember és istenként tisztel hetente 2xGondolom ez sem számítana hogy maradsz e vagy nem?
Bár én egyáltalán nem vagyok szomorú, mert elment, de kihez máshoz lenne lojális? Az fc Barcelonához, aki mindent is megadott neki. Persze nem kötelező, meg nem is elvárható a mai világban, de ha valakihez lojálisnak kellett volna lennie, az a csapat, és nem játékos, vagy edző. Kár érte, lehetett volna a következő Totti/Maldini, de ma már nem olyan világot élünk.Deluigi írta: ↑2021.08.07. 13:54:53miert maradt volna?
ugyanannal a cegnel dolgozom 21 eve, az elejen nagyon jol ment minden, ugy voltam a fonokokkel meg a tulajjal, mintha az edestestvereim lettek volna
meg voltam fizetve, igaz, a legjobb voltam
aztan jottek a nehezsegek, lecserelodtek a fonokok, jottek ujak, de en tettem a dolgom, mint eddig
20 ev utan oda jutottunk, hogy a tulaj is mas lett, a regi kollegak mind elmentek a cegtol, csak en maradtam lojalis
mostanra mar megoregedtem egy kicsit, de meg most is en vagyok a legjobb, erre nem ajanlanak szerzodest nekem
lojalitasbol maradhatnek ingyen, de kihez legyek lojalis? mar a regiek kozul nincs itt senki, az ujak pedig ugy erzik, csak egy kolonc vagyuk a nyakukon
igy mas ceget kell keresnem, mert nem maradhatok munka nelkul, van meg par ev a nyugdijig
Igen nagyon összehasonlítható a kettőDeluigi írta: ↑2021.08.07. 13:54:53miert maradt volna?
ugyanannal a cegnel dolgozom 21 eve, az elejen nagyon jol ment minden, ugy voltam a fonokokkel meg a tulajjal, mintha az edestestvereim lettek volna
meg voltam fizetve, igaz, a legjobb voltam
aztan jottek a nehezsegek, lecserelodtek a fonokok, jottek ujak, de en tettem a dolgom, mint eddig
20 ev utan oda jutottunk, hogy a tulaj is mas lett, a regi kollegak mind elmentek a cegtol, csak en maradtam lojalis
mostanra mar megoregedtem egy kicsit, de meg most is en vagyok a legjobb, erre nem ajanlanak szerzodest nekem
lojalitasbol maradhatnek ingyen, de kihez legyek lojalis? mar a regiek kozul nincs itt senki, az ujak pedig ugy erzik, csak egy kolonc vagyuk a nyakukon
igy mas ceget kell keresnem, mert nem maradhatok munka nelkul, van meg par ev a nyugdijig
Dehogy kevesebb. Sőt. "Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetősége kettő plusz egy éves szerződést, valamint idényenként 40 millió eurós szerződést kínált az FC Barcelonától távozó Lionel Messinek." Itt úgy volt hogy 5 év alatt 125 körül kapott volna. Tehát évi 25. Ez minden csak nem kevesebb. Ott meg 120millió 3 évre plusz gondolom alírási bónusz meg szponzori extrák, miegymás.Sinya22 írta: ↑2021.08.07. 13:47:30Ez is bűzlik. Ha annyira a pénzen múlt itt is a dolog, és nem engedett, akkor miért menne bele egy tök idegen helyen a fele fizuba, ahol most kb a legtöbb pénz van? Ez se tűnik logikusnak.