Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt az 50%-ot én is olvastam, de eleve kamunak (a mentegetőzés részének) érzem. lehet, h igaz ettől még persze, de akkor meg azt nem értem, h ez hogyan merül fel, mikor Messit technikailag free agentként igazoltuk volna le, nem hosszabbítás lett volna. ettől függetlenül vannak más szempontok, amik miatt ingyen játszania nem lett volna jó sztem a klubnak sem.
Nincs a kettő között összefüggés.
Értsük a számokat?MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.08.10. 15:52:51Lényegében bejelentették.csakhogy értsük a számokat: 10 perc alatt 2 millió megtekintés csak a Twitteren
Jó a szó rem én is ,h nem fognak nyerni nagyfülűt mer nem elég jókBarca_10 írta: ↑2021.08.10. 15:20:30BL-t ott sem fog nyerni, Pochettinot kevésnek érzem hozzá, a verratti-di maria-wijnaldum kp-tól sem kell hasraesni. Nem követem a francia ligát sem a psg meccseit, de emlékeim szerint neymar védekezésben messze nem griezmann-pedro szint, Messit ismerjük, Mbappé meg inkább a félpályánál várja a kontrát. Jön egy szervezett csapat és meg fogják enni őket. Nekem orrnehéznek tűnik a Párizs nyakonöntve tiktoksztárokkal és hatalmas egokkal, ilyen csapat még nem nyert BL-t.
Mindenki döntse el maga, ez csak a személyes véleményem. Még a közepes francia csapatok is elvéreztek akár magyarok ellen is az elmúlt években, ha selejtezniük kellett. ( Lásd Bordeaux, Reims, Montpellier) A nagyobbak meg kb. utolsó helyen végeznek a BL csoportjaikban. Oda is azért jutnak, mert már automatikusan csoportkörben kezdenek a francia csapatok. (Rennes 1 pont, Lille 1 pont Marseille 3, Lyon 8 az utolsó szereplése alkalmával) De az olasz ligát sem követem annyira, lehet hogy az is gyenge.bence0330 írta: ↑2021.08.10. 15:09:41Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Azt meg már nagyon nem jelenteném ki, hogy az Interrel erősebb csapatok ellen játszana... Ott lenne neki a rettenetes állapotban lévő Juve, az Atalanta, a Milan, és tán a Napoli. Hozhatnék én is olyat, a lekicsinylés érdekében, hogy Salernitana, Genoa, Venezia, de szerintem kár. A franciáknál a Lyon nagyon erős, a Monaco és a Lille is, az OM mikor hogy, de most még az ilyen EL-ért küzdő csapatok is megerősödtek, mint pl. Rennes, vagy épp most a Nice, akir egy két komolyabb vásárlással próbál bekerülni a top 5-6 köré. A Ligue 1 színvonala lehet, hogy nem érte el a Serie A-t, de hogy nagyon közel vannak már, az biztos.
Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.barca_bome írta: ↑2021.08.10. 14:26:40Én is így vagyok vele. Bárhova máshova igazolt volna, még a CIty sem bántott volna ennyire, pedig utálom az olajos csapatokat. De pont a PSG... Engem sem a távozása bosszant leginkább, hanem a hogyan, a hova és ez a színjáték, amit a szurkolók kaptak.davi10 írta: ↑2021.08.10. 14:19:49Engem a távozása valószínűleg kevésbé keserített el, mint a szurkolók nagyrészét, de a PSG-be igazolás szerintem jobban, mint a többséget.
Nagy csalódás ez, Ő is tudja, hogy nem épp baráti a viszony a 2 klub között. Bárhol máshol szurkoltam volna neki az újabb BL címért, mert valószínűleg mi idén még nem leszünk komoly tényezők, de a Párizsnak nem tudok.
Remélem azért mezcsókolgatás nem lesz.
Nem vágyom másra, csak annyit kérek végre legyen egy fantáziadús csikócsapatunk és kezdjünk el végre építkezni!!!