IGEN, ÉN TUDOK VACSUTUUL

Bálint, szólj, ha [auto_cenzúra] poén volt!
Kezd megütni a sör! Úgyérzem, ma is konténer részegre iszom magamat, vagy lehet csak németanyanyelvüre:D:D:D:D:D
Ő már úgyis meg akar verniSaviola írta:Olyan randa vagy mindíg csak bántasz..S T U P I D S H A R K írta:Na jó. Itt kéne leállni.Saviola írta:Akkor én jól focizom bázzeg![]()
![]()
![]()
Majd radkuldom barcafant..![]()
Hm ez meglepő eddig már ávek óta mindig 16000 volt, nem értem a változás a Real meze is maradt 16000 és ahogy néztem a legtöbb Nike mez is 14000 lett, persez van ami "maradt" 16000 nem értem, hogy hogy van ezMilus írta:14.000 HUF az új barca mez!
Hm, a tavalyi 16000 volt, úgy látszik a bajnoki cím és a BL olcsóbbá tette!! Idén is meg kellene nyerni és akkor jövőre lehet már csak 10000be fog kerülni!!Milus írta:14.000 HUF az új barca mez!
Akkor én jól focizom bázzegDrigo írta:Én pl jó vagyok, legalábbis, kétszer(ha éppen is,de) jobb, mint az osztálytársam, őt húzták tavaly, én viszont megkaptam a kettest, minden csak nézőpont kérdése...Scorpio írta:Kémiából ki jó? Szerintem kevesen jók kémiából!R. Luca írta:kémiából nem vok jó...
Én pl jó vagyok, legalábbis, kétszer(ha éppen is,de) jobb, mint az osztálytársam, őt húzták tavaly, én viszont megkaptam a kettest, minden csak nézőpont kérdése...Scorpio írta:Kémiából ki jó? Szerintem kevesen jók kémiából!R. Luca írta:kémiából nem vok jó...
Dobozossört nem ajanlatos :\R. Luca írta:tedd be a mikrobaTibi1982 írta:Adjatok egy kanalaaaat........ hadd egyem meg a dobozból sört!
Belefagyott, vagyis, ilyen sörjégkása lett!
Legalább tovább tart![]()
![]()
tedd be a mikrobaTibi1982 írta:Adjatok egy kanalaaaat........ hadd egyem meg a dobozból sört!
Belefagyott, vagyis, ilyen sörjégkása lett!
Legalább tovább tart
Természetesen megoldható a probléma!R. Luca írta:modik![]()
Nem hiszem, de kérdezd meg egy moditól, ő biztosan tud segíteniR. Luca írta:lenne 1 kérésem, nem tudom megoldható-e, szal mikor regisztráltak ide. akkor Luca néven akartak de volt az emaillal 1 kis gond és nem tudtuk aktiválni a Luca nevet, de ujra regelni nem tudtam azon a néven, ezt a nevemet meg lehet változtatni Lucára![]()
köszi és bocs ha hülyeséget kértem