Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
noname írta:Ha az Inter sztárjai csapatként fognak játszani, akkor tuti bajnokok. De sztem ez nem fog mgtörténni. Az szinte biztos h a bajnoki cím az Inter, a Milan és a Roma között dől majd el. A Milannak pedig már tényleg rég volt jó igazolása. Ibrahimovicsnál is az ő bénázásuk miatt lett a svéd az Interé. Nemtom mit spórolnak. Seváért kaptak egy halom pénzt és kéne egy helyettes. Ábrahám nem volt mostanában nagy formában,de ő talán jó helyettes lehetett volna.
LG írta:Sokan mondják h a Milan bajnok lex, de azt vegyétek figyelembe, h elment az a játékos, aki messze a legjobb játékosuk volt, és sokxor hátán vitte a csapatot, és 1enlőre senkivel sem potolták.
Én inkább Adriano-Crespo-t vagy Adriano-Martinst játszatnám. A lényeg az, hogy Adriano és Ibrahimovic sztem nem lenne jó páros.Game90 írta:Ibrahimovicsot nem is vették drágán. 25 milláért. Jó lesz ő az Interben(igaz egy nagyképű k.csögnek tartom,de mégis a kedvenc olasz csapatomban játszik
). Martinst nem adnám el inkább Cruzt. Kell oda mozgékony csatár is. Adriano-Ibra a kezdőben, Crespo-Martins a padon és még Recoba is.
Tarcsinak ott van Amoroso, aki még tavaly évközben igazolt a rossonerikhez a Sao Paulóból...De hogy mindek azt nem tudom, mert pont ezért jött el Malagáról, mert nem volt állandó kezdő. Most, hogy már nincs Sevcsenko, többet fog játszani. Speciel én nagyon szurkolok neki, mert egyik kedvencem, és egy egykori olasz és német gólkirály nehogy a padon rohadjon már meg...Drigo írta:Hát én azt mondom, ha ilyen bénák, hogy lemaradtak Ibra-ról, ám legyen örülök, hogy nem vették meg.Amúgy meg a Pippo Gilardino páros simán jó lesz nekik, még egy tartalék kéne aztán annyi, az Inter a Realhoz hasonlóan minden évben bevásárol, de hogy minek...dickricsi írta:Ibrahimovic-ot az Inter vette meg a Juve-től! Ez elég érdekes, mert egyrészt a Milan bénaságára utal
A Lyon-ra meg mostmár tényleg nagyon oda kell kigyelni szerintem. Nagyon érik nekik egy kiugró eredmény a nemzetközi kupa porondon.ozsimiki írta:Sziasztok!
A Lyon 22 millió eurós ajánlatott tett Ribéryért tegnap késő este![]()
+
5 millió euróért kivánják megszerezni Camoranesit![]()
Így se gyengék,de szerintem ha ezt a 2 játékost sikerül megszerezniük,akkor még erősebbek lehetnek,itt elsősorban a Bl-re értem,mert a bajnokság le fog esni nekik ismét
Hát én azt mondom, ha ilyen bénák, hogy lemaradtak Ibra-ról, ám legyen örülök, hogy nem vették meg.Amúgy meg a Pippo Gilardino páros simán jó lesz nekik, még egy tartalék kéne aztán annyi, az Inter a Realhoz hasonlóan minden évben bevásárol, de hogy minek...dickricsi írta:Ibrahimovic-ot az Inter vette meg a Juve-től! Ez elég érdekes, mert egyrészt a Milan bénaságára utal
Azért a három játékos ügye szerintem nagyon is különböző.Subinho írta:nem igazán értem az arsenal hozzáállását, mert azt megértem, h fiatalítani kell, de azt nem h a 30 év fölötti játékosokat egyszerűen elzavarják. lásd. vieira, pires, most campbell...
ezek az emberek azért bárhova beférnének... ezek szerint jövőre henryt is elpasszolják???
Pontosan már a télen is hogy bevásároltak, csakhogy elkerüljék a kiesést, talán idénre egy Uefa-kupás hely van kitűzve célul, ha így folytatják, akár még sikerülhet is nekik.rhynn írta:Hát a Portsmouthot egy mini Abramovics birtokolja,
Érdekes dolog. Idén már ők is vettek 5-6 játékost, s még legalább 50nel tárgyalnak, akárcsak a Chelskij
Állítólag Wenger tagadja,hogy szó lett volna akármilyen szerződésről Ribéry és az Arsenal között.Gauchomester írta:Frank Ribéry az Arsenalba megy? Nagyon jól járna vele Wenger, nameg Gallas is ki akar ba...ni a Chelseavel, mert ő is az ágyúsokhoz tart.
Silvanus írta:Cambell elment a Portsmouth-ba??? Ez egy vicc!!! Csoda, hogy érte nem harcolt a Real, mert elég jó játékos, és gondolom olcsó is volt, erre elmegy egy ilyen... hát! Ő tudja...