Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi is az a "sign" dolog?Marci írta:Ha akarod, elnevezek róla valakitbarcafan írta:Sign mikor szerepel mááááárMarci írta: A következő lehet hogy ennél is jobb lesz![]()
![]()
![]()
de az csak jövőre lesz...
Nagy respect a munkádér MarciMarci írta:Ha akarod, elnevezek róla valakitbarcafan írta:Sign mikor szerepel mááááárMarci írta: A következő lehet hogy ennél is jobb lesz![]()
![]()
![]()
de az csak jövőre lesz...
Ha akarod, elnevezek róla valakitbarcafan írta:Sign mikor szerepel mááááárMarci írta:A következő lehet hogy ennél is jobb leszbarca99 írta:ÁÁÁÁ, rohadt jó volt a Döglött akták mai része! eddig sztem ez volt a legfordulatosabb!![]()
![]()
![]()
nagyon remélem... ha már tv-t nézek vmi jót nézzek! bár most érdekel a prison break is.Marci írta:A következő lehet hogy ennél is jobb leszbarca99 írta:ÁÁÁÁ, rohadt jó volt a Döglött akták mai része! eddig sztem ez volt a legfordulatosabb!
Kösz srácokbarcafan írta:Hibabarca99 írta:Gratula marci megnéztem az első részedet. Bár volt már ennél jobb rész de hát te csak fordítasz és nem a forgatókönyvet írod...Signról lehetne szó a filmben, Marci asszem értesz
amugy nagy grat![]()
![]()
Sajnos én sem leszek itthon, mert pont edzőmeccsünk lesz a videónk meg olyan, mint az általad fordított akták, már egy jó ideje, de majd akkor jövő hétenMarci írta:Ma (vasárnap) 16:35 rtl klub: döglött akták, az első rész amit én csináltam! Innentől az összes epizód az enyém. Úgy nézzétek!![]()
![]()
(mondjuk nem ez volt a kedvenc részem)
Ezt a sorozatot még soha sem néztem, de ezen infók tudatában én is figyelemmel kísérem ezentúl!!Marci írta:Ma (vasárnap) 16:35 rtl klub: döglött akták, az első rész amit én csináltam! Innentől az összes epizód az enyém. Úgy nézzétek!![]()
![]()
(mondjuk nem ez volt a kedvenc részem)