Szerintem semennyire nem volt kötelező, kiálltunk 4 középhátvéddal, egy olyan középpályás sorral akik sose játszottak így együtt 1 percet se, a támadósorba meg volt egy LDJ meg 2 ember az 5/a-bólRonaldinho&Barca írta: ↑2022.01.03. 08:15:57Szép és jó ez a siker, bár valamilyen szinten a megtizedelt Mallorca ellen kötelező volt, haladunk előre de 9 nap múlva el classico, nem tudom ez a jelenlegi csapat mennyire kèpes felvenni a kesztyűt egy reallal. Jó lenne ha már a szokásos sérült mag, Fati-Pedri vissza térne, és a bajnokság második felét nem a 2-3. vonallal kellene letolni.

LDJ gólja nélkül nem tudom mi lett volna a második félidőben, így is szerencsével lett meg a 3 pont. Szegény Xavit az ág is húzza, nem elég, hogy amúgy is egy nagy lyuk ez a keret, még a fele ki is dől.
Ezzel a szűk kerettel nem csak az a gond, hogy sok posztra már 1 ember sincs, hanem hogy megint vannak olyan időszakok, ahol valakinek folyamatosan játszani kell, mert már így is egy nagy kényszerűség a kezdő. Gondolok itt De Jongra vagy Piqué-re, Depay is kifulladt, nehogy őket is ledöntse fáradtság előbb-utóbb.