Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sokszor láttam már itt az eurobarca oldalon és néhány spanyol oldalon is, hogy nem jobbról balra írják az összeállítást, hanem balról jobbra.....!
Ma is bebizonyosodott, hogy nincs helye a széleken.bence0330 írta: ↑2022.01.02. 20:50:26Nekem ez az egyetlen fennakadásom eddig Xavi döntései közül. Merthogy nem is ad oldalt cserében semmit, amiben hozzájárul a támadásokhoz, az a fejjátéka pontrúgásokkor, az meg posztfüggetlen.
Közben viszont vele elvesztettük az utolsó védvárunkat. Remélem hosszabb távon visszakerül, Dest/Alves visszatérésével.
Biztos vagyok benne, hogy olyanok lépnek pályára, akik gond nélkül tudták vállalni a meccset. Jó meccset a fiataloknak! Hajrá!
Nekem ez az egyetlen fennakadásom eddig Xavi döntései közül. Merthogy nem is ad oldalt cserében semmit, amiben hozzájárul a támadásokhoz, az a fejjátéka pontrúgásokkor, az meg posztfüggetlen.
Pontosan. Pontokat vesztett a Betis, Sociedad és a Rayo is, így ha ma győznénk feljönnénk az 5. helyre, 2 pontra megközelítve a 3. helyet.
A sevilla meccset mind a két csapat el akarta halasztani, a mait csak a Barca. A szövetség meg persze, hogy pénzt akar csinálni, arra lett létrehozva. Az más kérdés, hogy a fékek és ellensúlyok mennyire működnek esetében.mvik írta: ↑2022.01.02. 10:00:00Egyet értek Xavival, tényleg nevetséges hogy ilyen körülmények között is le kell játszani a meccset és nem lehet elhalasztani. Bezzeg a dél amerikai VB selejtező miatt el lehetett halasztani a Sevilla elleni meccset, pedig akkor szerintem a 2 csapatot együtt véve is jó ha 5 játékos hiányzott, most meg a 2-ben együtt legalább 20..... Vicc ez a spanyol szövetség. Sűrű a menetrend, ugyan már simán össze lehetne hozni a halasztást. Ő miattuk sűrű, mert erre a 4 csapatos Szuperkupa bohóckodásra rohadt nagy szükség van, a világ vicce ez a 4 csapatos baromság, világ életbe a Szuperkupa arról szólt hogy a bajnok játszik a kupagyőztessel, de neeem nekik el kell vinni az arabokhoz és 4 csapatosra kellett csinálni, hogy minél több lóvéval tömhessék a zsebüket.... Megint lehet hogy ilyen népművészeti cserépedények miatt veszítünk el pontokat....
Szerintem fölösleges még számolgatni, nyerni kell a meccseket, annyit amennyit csak lehet. Majd év vége felé, ha szükséges ráérünk számolni.Chino írta: ↑2022.01.01. 21:48:57Egy szűk 1 gólos győzelemmel már nagyon elégedett lennék.
Elég jó pocícióban vagyunk most. Az Atma egy, a Rayo két ponttal van előttünk és egymással játszanak. Egy győzelemmel az egyikükön már biztosan átlépnénk, ha X-elnek mindkettőn. A matracosok is nagyon rossz
formában vannak, ráadásul sérült Griezmann, Llorente, Savic, Gimenez plusz Felix és Koke koronás. Egy-két ponttal előzhetnénk őket. És a Soci is csak egy ponttal megy.
Jó eetben a 4. helyen máris ott lehetnénk egy vereséggel viszont 2-3 pozíciót is bukhatunk.
Nagyon nem hiányzott most ez a sok hiányzó.