2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egy bajnokságon belül akár az összes csapattal lehet lennigentdelbarca írta:Valóban, igazad van!Drigo írta:annyi 2,33gb legalábbis én leszedtem és miután összeraktam a darabjait annyi lett, de nicandro azt írt, hogy annyit foglal, ami nem jelenti azt, hogy akkora is, gondolj csak bele egy egyDVD-s játék sem foglal annyit, mint amekkora a DVD-n található fájlok méreteNahh akkor töltöm tovább nagy türelemmel, egyszer talán majd le is jön!
És köszönöm a választ!
Még pár kérdésem lenne magával a játékkal kapcsolatban:
-egy bajokságon belül hány csapattal lehet lenni max?
-lehet játszani egy billentyűzeten ketten? (tudom hülye kérdés, de fontos)
-lehet gép a gép elleni meccset játszatni? (csak mert én mindíg lejátszattam a Barca aktuális bajnoki meccsét fifaban)
Na asszem így hírtelen ennyi lenne!
Valóban, igazad van!Drigo írta:annyi 2,33gb legalábbis én leszedtem és miután összeraktam a darabjait annyi lett, de nicandro azt írt, hogy annyit foglal, ami nem jelenti azt, hogy akkora is, gondolj csak bele egy egyDVD-s játék sem foglal annyit, mint amekkora a DVD-n található fájlok mérete
Hm, köszi, de így nagyon nem értem, hogy miért 2,33 gb az amit töltök!nicandro írta:pontosan 1087mb-ot foglalgentdelbarca írta:Valaki megmondhatná, hogy a PES5 mekkora méretű játék! Jó volna valami pontos infó! Köszönöm!
pontosan 1087mb-ot foglalgentdelbarca írta:Valaki megmondhatná, hogy a PES5 mekkora méretű játék! Jó volna valami pontos infó! Köszönöm!
Én majd nyomhatok veled Badi de majd csak keddtől, mert most állandóan kifagy a gépemBadi írta:Kluivertinho írta:Szerintem mostmár várd meg a PES 6-ot, azt lesz érdemes ugyanis eredetivel csak aug. 8-ig lehet neten tolni asszem, mert utána elkezdik átalakítani a szervereket a PES 6-raFiginho írta:Ha lesz PS2-őm szerintetek megvegyem hozzá?
nem mondod komolyan
pont mostanában kaptam rá megint a netes játékra![]()
ja igen, ha már itt tartunk: nincs valakinek kedve nyomni pár meccset?![]()
Ez a 2 dolog összefügg... A különbség választ ad a másik kérdésedre isK.Bálint írta:Hola!
Figyeljetek, hogy lehet a PES 5-ben játékosokat igazolni? (nem arra gondolok, hogy az Editben átpakolom egyik csapatból a másikba)
A másik meg, hogy mi a pontos különbség a Master league és a sima league között?
Nah, aki tudja válaszoljon
Kluivertinho írta:Szerintem mostmár várd meg a PES 6-ot, azt lesz érdemes ugyanis eredetivel csak aug. 8-ig lehet neten tolni asszem, mert utána elkezdik átalakítani a szervereket a PES 6-raFiginho írta:Ha lesz PS2-őm szerintetek megvegyem hozzá?
Szerintem mostmár várd meg a PES 6-ot, azt lesz érdemes ugyanis eredetivel csak aug. 8-ig lehet neten tolni asszem, mert utána elkezdik átalakítani a szervereket a PES 6-raFiginho írta:Ha lesz PS2-őm szerintetek megvegyem hozzá?
sehogy, olyan viszont előfordúl hogy két játékos egymásnak szaladRajminho írta:Tegnap az egyik legjobb haverom felvetett egy naon fura kérdést![]()
Hogy lehet-e műesést csinálni a pesbe![]()
![]()
![]()
Szval a kérdésem az lenne h lehet-e ilyet csinálni![]()
![]()
![]()
10 percesen nyomom és elárulom h ez a 3 kapuralövésük volt egész meccsenBadi írta:hány percesen nyomod?
amúgy elég rosszul védekezhetsz![]()
Köszi! Nem a neveket nézem, hanem azt h mit tud. Szélen bárkit otthagyok veleDrigo írta:Joe Cole![]()
na neeeeeeeeeeee azért ezt nem kéne de ha nem az akire gondolok akkor sorry de ha az akkor nem is tom én nem tudnék ilyenekre vetemedni.Jah azért GRATULA ám
levan irva minden fhn amugy a kiegészitől arcok importálása stb.Rajminho írta:Ööö lehet még1 kérdésemHogy kell a pes-be berakni az arcokat, stadionokat és a labdákat
![]()
Mert hiába kérdem meg fifahungary-n nem válaszolnak rá
![]()