Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől függetlenül az utolsó szezonjában én már alig vártam, hogy igazoljunk valakit a helyére, mert kiégtem a beadásaitól.grgly50 írta: ↑2022.01.08. 21:47:32Nagyon nem osztom a véleményed a múltjával kapcsolatban.
Elismert tény, hogy a Barca töténetének egyik legjobb jobbhátvédje volt. Azóta is keressük az utódját.
Sajnos neki kell visszajönni, hogy legyen egy olyan jobbhátvéd, aki a jobb szélen is erőt mutat. Nyílván a kor már meglátszik rajta is
Minguza mèg lassabban reagál szituációkra,Dest alig játszott mostanában. Nem vèletlen játszott ott Araujo is,aki legalább gyors. De ugye ő is kidőlt. Szóval Alves játszani fog,mert nem tudjuk megoldani azt a posztot sem máshogy.
Még mindig neki van a legnagyobb esélye, hogy megfogja, de ez megint a többiek kritikája.
Az idő sok mindent megszépít, ezért sokan úgy emlékeznek, mintha a régi nagy csapat oszlopos tagjainak nem is lettek volna gyenge időszakai. Pedig voltak bőségesen. Ezzel együtt valóban a csapat történetének az egyik legjobbja a posztján. De a Pep-ére végén és az utána következő években bizony gyengén játszott. LE alatt magára talált az első évben, de aztán ismét leeresztett. Mindent elmond az akkori teljesítményéről, hogy SR kiszorította.grgly50 írta: ↑2022.01.08. 21:47:32Nagyon nem osztom a véleményed a múltjával kapcsolatban.
Elismert tény, hogy a Barca töténetének egyik legjobb jobbhátvédje volt. Azóta is keressük az utódját.
Sajnos neki kell visszajönni, hogy legyen egy olyan jobbhátvéd, aki a jobb szélen is erőt mutat. Nyílván a kor már meglátszik rajta is
Nagyon nem osztom a véleményed a múltjával kapcsolatban.
Hasonlóan éreztem. Se felfelé, se lefelé nem lógott ki. Nem mutatott semmi extrát. Ez még javulhat, ha leveti a mecshiány miatti rozsdát.visca el barca írta: ↑2022.01.05. 21:29:11Elso felidoben hozott egy eros kozepeset, a masodikban semmit. Csak szorta el a labdakat. Azt sem ertem mit keresett kozepen az utolso fel oraban.
Mondjuk pont az utolsó félórában szedett össze 2-3 olyan labdát, ami már elveszett volt.visca el barca írta: ↑2022.01.05. 21:29:11Elso felidoben hozott egy eros kozepeset, a masodikban semmit. Csak szorta el a labdakat. Azt sem ertem mit keresett kozepen az utolso fel oraban.
Elso felidoben hozott egy eros kozepeset, a masodikban semmit. Csak szorta el a labdakat. Azt sem ertem mit keresett kozepen az utolso fel oraban.
Ezt már korábban lehozták, így a Mallorca elleni hiányzók: Busquets, Gavi, depay, Fati, Pedri, Lenglet, Brait, Alves, Dest, SR.