Én elvinném...tripla áron!LG írta: De stupid! De ha 1 barcelonai taxis lennél, elvinnéd monyuk GutitVagy Murinyot
![]()
Mert én nem, de lehet csak azért gondolom, h nem gáz ez a dolog, mert magambol indulok ki.
Hát taxi ami hazavihet sok van, élet amely megmenthető mindenkinek csak egy! Szóval a példa nem az igazi, de persze mindenki tudja, hogy direkt írtál túlzó példát!Mental_Theo írta:ha pl egy orvosi asztalon lennél,mert elütött egy autó, bevinnének a kórházba,de hopp...rajtad vagy egy barcelonás sál,vagy kitűző.az orvos meg mivel real madridos, mondja hogy na majd talán valaki más megoperál...hmm te mit szólnál?
Elég rossz példa!Mental_Theo írta:ha pl egy orvosi asztalon lennél,mert elütött egy autó, bevinnének a kórházba,de hopp...rajtad vagy egy barcelonás sál,vagy kitűző.az orvos meg mivel real madridos, mondja hogy na majd talán valaki más megoperál...hmm te mit szólnál?
ez azért kicsit erős, nem?Mental_Theo írta:ha pl egy orvosi asztalon lennél,mert elütött egy autó, bevinnének a kórházba,de hopp...rajtad vagy egy barcelonás sál,vagy kitűző.az orvos meg mivel real madridos, mondja hogy na majd talán valaki más megoperál...hmm te mit szólnál?
Én elvinném....A Barcelonai hárlemben kidobnám, aztán megtanulná h fogja be a pofáját..LG írta: De ha 1 barcelonai taxis lennél, elvinnéd monyuk GutitVagy Murinyot ?
De stupid! De ha 1 barcelonai taxis lennél, elvinnéd monyuk GutitS T U P I D S H A R K írta:Tudjátok neki ez a munkája. Mi az hogy nem viszi el? Ennyi erővel egy barcafan orvos nem műt meg egy espanyol játékost.
a juve jatekosaként mennyit kaphatott a torinoiaktol torinoban... (azert a juve-torino viszony kicsit durvabb mint a barca-espanyol...)Aprieto írta:Zambrottának nem az élete múlt ezen![]()
Egy fikát kapott és fog is még, túléli
kb. én is ezt akartam mondaniRapika írta:Ne szidjátok már gyerekek,Ő 1 igazi szurkoló!
Én sem vittem volna el,ha nem lettem volna Barca szurkoló!
Enrique írta:Zambrotta apró szúrót kapott ma, mikor megjött délután a csapat - most olvasom a Sport.es-en...
Azt írják, hívott egy taxit, hogy elvigye haza, de mivel a taxis Espanyol drukker, nem akarta elvinni... A csapatbusz meg már nem volt sehol...![]()
![]()
A végkifejletről nem írnak, de akkor is vicces...![]()
Biztos otthon felejtette a nagy sietésben!barcafan írta:Telefonja nincsEnrique írta:Zambrotta apró szúrót kapott ma, mikor megjött délután a csapat - most olvasom a Sport.es-en...
Azt írják, hívott egy taxit, hogy elvigye haza, de mivel a taxis csávó Espanyol drukker, nem akarta elvinni... A csapatbusz meg már nem volt sehol...![]()
![]()
A végkifejletről nem írnak, de akkor is vicces...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ElegánsakScorpio írta: