Egyetértek, nekem Raphinha, David, Darwin, Adeyemi is szimpi .Közülük 2 együtt se kerülne többe, mint Haaland egymaga. Menjen inkább a norvég a Realba a franciával együtt. Amíg csatárokat vásárolnak Madridban, addig nyugdíjba megy a fél keret ott utódok nélkül.JD0928 írta: ↑2022.03.26. 09:28:04
Saját magát kopne szembe ha idehozza Lewat, nagy névnek nagy név, de könyörgöm. Én meg mindig egy Darwen Nunez típust hoznek, nekem egy az egyben Falcao a srác, erős, gyors, gólra törő, minden megvan benne ami nekünk kell. Passzjatekban nem tudom milyen, nem igazán követem a Benficat, a BLben láttam játszani. Viszont ha megkapja a KProl a labdákat akkor garantált a gól, golpassz. Én nagyon örülnék neki. Visszaterve, semmi értelme idehozni vagyonokert Lewat, Lukakut vagy mittudomen ki van meg asztalon.
Nagy nevet meg maximum ingyen hoznék mondjuk 2 évre Dybalát, de csak ha Araujo, Gavi szerződése meg van hosszabbítva és eldőlt Dembele marad-e. Ha ezek a kérdések megoldódtak, és még van keret, akkor lehetne gondolkodni az argentínban. Viszont mind Salah, mind Lewa szerintem zsákutca. 40-50 milliós átigazolási díjak, hatalmas fizuk és 3-4 év jövőkép maximum.