Remélem a Real is elrottyan most. Onnantól kezdve boldog leszek.
Francba, a CFC gólt meg elvették. Azért a Madrid most végre 3 párharból egyszer nem egy mentálisan rottyon lévő csapattal játszik. Ők is belenőttek azért a meccsbe, ez most nagyon komoly szint amit a csapatok produkálnak...LG írta: ↑2022.04.12. 22:15:49Abszolut nyitott lett mind a két párharc. Pedig a Chelsea-nél azt hittem, hogy fejben végük van a 4-1-es bajnoki-, majd a 3-1-es BL-zakó után, de úgy tűnik, tudtak erőt meríteni a hétvégi nagy győzelmükből. Na, hajrá!
A Villarrealtól pedgi nagyon szép lenne az elődöntő egy Bayern skalppal. Onnan meg már azt mondanám, akár bármi összejehet nekik.Ha mindenképp kell spanyol csapat a 4 közé, akkor egyértleműen inkább ők, mint a Real.
Szerk: közben jött a Bayern gól sajnos.De hátha még összejön valahogy. Kár az odavágóért, ott lehetett volna több is közte, és akkor szerintem nem állt már volna fel a Bayern.
Ezt értem, hogy Benzema jól csinálja, de ilyen magasan jegyzett kapusok meg betojnak tőle? Komolyan nem értem, tegye ki taccsra a labdát, és kész.Peter írta: ↑2022.04.07. 15:26:30
Benzema állandóan igyekszik zavarni a kapusokat és ez sokszor teljes zavart eredményez.
Szerintem teljesen jól csinálja ezeket. Ő "brutálisan" (széles, határozott, céltudatos mozdulatokkal) szalad oda, míg más támadók ímmel ámmal. Ez a kapus szempontjából jelentős különbség.
Benzema állandóan igyekszik zavarni a kapusokat és ez sokszor teljes zavart eredményez.csababarca írta: ↑2022.04.06. 22:05:43Kapusok mit csinálnak Benzemával szemben?![]()
Ez megint mi volt?:D
Simán lehet, régen volt már és az agyam is próbálja kitörölni
Én úgy emlékszem, hogy a Bayern ellen a cserekapus potyázott hatalnasat ellenünk. De amúgy tényleg bosszantó, teljesen amatőr hibákból kapnak ajándék gólokat, nem amatőr emberektől.
Megérdemelné, akár egy spanyol bajnoki címre is, de BL is simán lehet ebből.
valoban nem gyenge a Real, az elso meccsen akkor sem szolhattak volna semmit, ha 6-0 lett volna a vege