Nekem nagyon tetszett Eric játéka, mert megint kaptunk róla egy gólt, és még épp jókor így az előszezonban.

Azt a pár másodperc alatt két ficakkapufa esetet sajnáltam csak, valami irgalmatlan pech volt, nem is tudom, láttam-e már valaha ilyet. Mindkét játékos megcsillogtatta a rúgótechnikáját, Raphinha a bődületes erejével, Fati meg a játszi könnyedségével. Egyik igazán beakadhatott volna.
Gavi sokkal jobb volt, mint a Madrid ellen, még ha nem is a maga top szintje, de megint nem lehetett tartani a lefordulásait, Torre is jó volt, Christensen tetszett, Dembéléről ódákat lehetne zengeni, Kessié korrekt volt, bár még mindig borzasztóan sajnálom, hogy 6-osban meg sem lett próbálva. Talán jövő nyáron, a post-Busi érában. A legjobb védőnk és a legjobb középpályásunk hiányában is elég jók voltunk. Pjanic nekem nagyon-nagyon tetszett, remélem marad, ő tényleges versenyt hozna Busquetsnek.
Nico nagyon gyenge volt 8-asban, Busi helyén sokkal jobban tetszett.
De Jong nagyot játszott hátul, a 2. gól előtt hatalmasat mentett, pech, hogy másodszándékból gól lett belőle.
Azért sokkal jobb látni egy ilyen előszezont, ahol sokmindent kipróbál Xavi, tavaly a 9. helyről végig olyan kényszerben volt, hogy látszott, hogy nem mer meghúzni semmit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy