Ami sehova nem tartozik
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ördögnek totál igaza van, ez már 2006. Itt már percekre lehet pontosítani a metorológiai előrejelzéseket, és mivel azt mondták, hogy nyugat felől jön a vihar, és én nyugatabbra vagyok, mint Pest, szóval nálunk fél órával a tüzijáték előtt volt vihar. Szal sejteni, sőt tudni lehetett hogy Pestet is eléri, és ez a bizonyos előrejelzés tegnap este volt. Azóta télleg tehettek volna valamit.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
órákkal előtte már lehetett tudni, hogy vihar lesz, mert ugye a 21. században élünk. A főszervezőket tájokoztatni kellett volna erről, bár sztem tájékoztatták is, nekik pedig lépniük kellett volna valamit. Nem léptek ez lett belőle.Silvanus írta:Pontosan mire célzol? Viccelek? Miért? Te, vagy akárki más megmondtad volna mindenkinek, hogy: "Figyi, te ne menj már ki a gyerekeddel oda, mert akkora vihar lesz, hogy rátok dől egy fa...."Ordog írta:Nem láthatta előre senki? Ne viccelj már Silvanus...
Igen? Mert ezt nem hiszem... egyébként még csak annyit, hogy ha lehülyézitek azokat, akiknek elvileg szólniuk kellett volna időben, akkor azt a másfél milliót is lehülyézitek, akik kimentek... MINDEGY, HAGYJUK, ezen most már késő itt vitázni, történt ami történt, rettenetes!!!
De én akkor is azt hiszem, hogy ezt-előre-nem-lehetett-megjósolni!!!
Félreértés ne essék, én nem a nézőket teszem azért felelőssé mert kimentek. A főszervezőknek el kellett volna még időben küldeni az összes népet... szép kultúrált formában.
Nem tettek lófszt se... úgy látszik csak 1 féle forgatókönyv volt. Ez lett belőle: több halott és több sérült... szép volt

-
- Eurobarca Staff
Az M1-en már azt írták, hogy 6 halott van, de most lesz híradó.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Azért csak lehetett látni, hogy azért valami lesz, ha ez nekem sikerült, akkor mi a helyzet a hozzáértőkkel???De már tényleg késő ezen vitatkozni én voltam már 3x a helyszíbnen egyszer hatalmas zuhé volt, de az ehhez képest semmi nem volt Sajnálatos, ami ma történt.
Jobban végiggondolva, ha most szólnak, hogy mi lesz és h "Légyszi menjetek már haza...", akkor mi lett volna, talán még ennél is rosszabb.De azért mégis lehetett tudni, h JÖN AZ A VIHAR.
Jobban végiggondolva, ha most szólnak, hogy mi lesz és h "Légyszi menjetek már haza...", akkor mi lett volna, talán még ennél is rosszabb.De azért mégis lehetett tudni, h JÖN AZ A VIHAR.
-
- Director del Fútbol
Pontosan mire célzol? Viccelek? Miért? Te, vagy akárki más megmondtad volna mindenkinek, hogy: "Figyi, te ne menj már ki a gyerekeddel oda, mert akkora vihar lesz, hogy rátok dől egy fa...."Ordog írta:Nem láthatta előre senki? Ne viccelj már Silvanus...
Igen? Mert ezt nem hiszem... egyébként még csak annyit, hogy ha lehülyézitek azokat, akiknek elvileg szólniuk kellett volna időben, akkor azt a másfél milliót is lehülyézitek, akik kimentek... MINDEGY, HAGYJUK, ezen most már késő itt vitázni, történt ami történt, rettenetes!!!
De én akkor is azt hiszem, hogy ezt-előre-nem-lehetett-megjósolni!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ráadásul a kuyták halálra fossák magukat a tüzijátéktól
Ez az egész egy nagy baromság!

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szörnyű.....Drigo írta:Hát azért a szervezők néha használhatnák az Internet nevű találmányt, bátyjámmal néztük a radarképet kb 0,5 - 1 órával előtte megmondtuk, hogy esni fog, pedig 120km-re lakom Pesttől, csak megnéztünk egy rohadt radarképet, ennyit ér Magyarországon az emberélet??

Ahelyett,hogy embereket mentenének meg(fél milliárdból,ahogy Los is mondta kórházakat kellene felújjítani),ahelyett most itt 2 halálesett,+rengeteg halálra rémült ember,aki szórakozni,gyönyörködni jött ki....ELKÉPESZTŐ!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Hát azért a szervezők néha használhatnák az Internet nevű találmányt, bátyjámmal néztük a radarképet kb 0,5 - 1 órával előtte megmondtuk, hogy esni fog, pedig 120km-re lakom Pesttől, csak megnéztünk egy rohadt radarképet, ennyit ér Magyarországon az emberélet??
-
- Director del Fútbol
El nem tudom képzelni, hogy mi lehetet ott abban a 20-30 percben... hány sérülés, elveszett gyerek, pánik, káosz!!!! Jézusom... szegények! De hát ezt nem láthatta előre senki!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Eurobarca Staff
Nem ért annyit az egész nagyon ratyi volt, de akkor mégis történt valami, azért volt ott egy rendőr autó.Silvanus írta:A mai tüzijátéknak két halálos áldozata van (két emberre rádőlt egy fa a Lánchídnál valahol), és rengeteg a sérültje...
EZ HIHETETLEN!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én sose voltam ennek a nagy tüzijátékosdinak a híve.Abból a pénzből(félmilliárd forint) nyugodtan felelehetne újítani egy korházt vagy valami ilyesmit,és ráaádsul mindig van vmi baleset. 

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Részemről is ÓRIÁSI GRAT!!!S T U P I D S H A R K írta:Magyarok csak úgy szarják az aranyérmeket. Az ezüstöt meg a bronzot is
Grat nekik!
Ebben a sportágban Nagyhatalmak vagyunk..

Látta vki a 125-ös GP-t? Talmácsi iszonyt jól ment, ez volt az idei legjobb futama, 3. helyen futott be. (Tóth Imi csak a 20. lett) Nagyon örülök h itt a Cseh GP-n futotta, még itt Brno-ban sose ért el ilyen jó helyezést. Remélem du. Dani Pedrosa is nyerni fog... 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na sikerült leülnöm a gép elé 
Esküvő pazar volt,reggel 8 ra értünk haza,de aludni vhogy nem volt kedvem...
,
ha hülyeségeket írok,tudjátok be a jópár "Jegesnek",meg sörnek,meg még kitudja minek

Esküvő pazar volt,reggel 8 ra értünk haza,de aludni vhogy nem volt kedvem...

ha hülyeségeket írok,tudjátok be a jópár "Jegesnek",meg sörnek,meg még kitudja minek

- robertfcb
- Capitá del Barça
tudja valaki hogy hogy lehet magyarrá tenni a PPSteamet?
egyszer már kiírta hogy nyelvi nehézségek megelőzése képpen felkínálta a lehetőséget de kellett hozzá az sp2-es cd.most hogy előkutattam az sp2-t. nem írja ki.tudja valaki hogy mit lehetne tenni?
egyszer már kiírta hogy nyelvi nehézségek megelőzése képpen felkínálta a lehetőséget de kellett hozzá az sp2-es cd.most hogy előkutattam az sp2-t. nem írja ki.tudja valaki hogy mit lehetne tenni?

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ha valóban igaz, hogy Maty-éren szétnyertük az agyunkat, akkor
leborulok a gárda nagysága előtt! Magyar focisták! Lehet menni a
receptért! Kajak-kenu válogatott: nyeréstudományból jeles!!!
Ma este viszont szurkoljunk Ozsimiki kománknak, aki lagziban
"tesped", hogy jó markánsan sikerüljön berúgnia!
Hajrá, Ozsimiki! Hajrá, macskajaj!
Over.
Ha valóban igaz, hogy Maty-éren szétnyertük az agyunkat, akkor
leborulok a gárda nagysága előtt! Magyar focisták! Lehet menni a
receptért! Kajak-kenu válogatott: nyeréstudományból jeles!!!
Ma este viszont szurkoljunk Ozsimiki kománknak, aki lagziban
"tesped", hogy jó markánsan sikerüljön berúgnia!
Hajrá, Ozsimiki! Hajrá, macskajaj!
Over.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ezúton gratulálnék a magyar kajak-kenu csapatnak, csak így tovább, hnap még az 500 és a 200 m-en is még ennyi aranyat várunk