Magnus írta: ↑2023.03.29. 22:36:14
annyiban megértem apukát hogy a hullagyenge ferránba szerelmes xavi, ő meg ugyan nem sokat mutatott már ezt-azt, egészséges és az edző megalázza 3 percekkel. ilyenkor kellene egy hozzáértő a kispadra nem egy wishes pep.
Nem értem mi ez az "Torresbe szerelmes, ahelyett, hogy Fati játszana" szlogen.
Bajnoki: Torres 23 meccs/993 perc; Fati 24 meccs/928 perc
BL: Torres: 5/184; Fati: 6/234
EL: Torres: 2/27; Fati: 2/38
Kupa: Torres 3/210; Fati: 4/102
Szuperkupa: Torres: 1/57; Fati:2/34
Összesen: Torres 34/1471; Fati: 38/1338
Azért ez nem olyan égbekiáltó különbség, igazából a kupa adja a különbséget. És ehhez vegyük hozzá, hogy Fati posztja egy jó ideje már megszűnt, míg Torres Dembélé sérülése óta gyakorlatilag Raphinha egyetlen cseréje. Mióta Gavi játszik eggyel feljebb nincs balszélsőnk és Xavi meccsek közben sem nagyon váltogatja a taktikát, ami szerintem hiba. Egy cserével át lehet állni klasszikus 4-3-3-ra és akkor a középpályásaink sem lennének folyamatosan hullák , sőt talán ezek a húzódások/izomsérülések sem lennének olyan sűrűk.
De egy kicsit már off. Szerintem neki vagy Torresnek távoznia kellene nyáron, mert nem hiszem, hogy több percet kapnának, ha jön Roque ráadásul egy sérüléshullám esetén sem vagyunk meglőve és akkor Alarconról nem is beszéltem. Ráadásul a bértömeget is ott kell vékonyítani, ahol csak lehet. Bár én szívből kívánom, hogy utóbbi fog magának új klubot találni.