2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tehát mi vagyunk a jobbak.Én pl. ezért nem értek egyet, amikor néhányan azt hangoztatják, hogy pl. idén mi vagyunk a jobbak, mert 38 meccsen jobban kijön a különbség. Sokszoros BL-győztes játékosok már nem biztos, hogy januárban egy Cadiz ellen vért fognak pisálni a győzelemért
Az eredeti hozzászólásomban írtam is, hogy kivétel idén a bajnokság. Ezen felül senki nem gyűrte őket maga alá, még mi sem elonybol. Hihetetlen erősek egy meccsen fejben vagy egy oda-visszavagos parharcban tavasszal. A 2000-es évek első felében a Pool játszotta ugyanezt.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 13:16:59Szerintem a Real nincs bombaformában, az ellenfelek egy részét maga alá gyűri, és vannak, akiket meg nem, érdemesebb lenne őket szívósaknak mondani, de nem bombaformában lévőknek, mert szerintem idén a játék minőségében gyengécskébbek a szokásosnál.
Perez elnök tegnap megint felmagasztalta Ancelottit, de szerintem mindannyiuknak hiányérzete van a döcögősebb bajnokság miatt.
Igen, teljesen látszik az utóbbi évek alapján, hogy a BL-re építik a szezonjukat, még a Liga is csak másodlagos náluk.
Én is azt gondoltam,hogy elfáradt a Simeone-matrac házasság,és a következő idényt már Milánó rondábbik felén kezdi. Előfordulhat,hogy késleltetik a válást még egy évig a szép tavasz miatt.Talán az ezüst is leesik nekik.LG írta: ↑2023.05.07. 12:58:22Utóbbiak szempontjából nagy jelentősége mondjuk nincs, inkább az mutatja, hogy matrac mennyire magára talált. Pár héttel ezelelőtt úgy tánt, hogy még a 4. hely is húzós lehet, de azóta nagyon jó formában vannak. Griezmann pedig másodvirágzását éli. Ellenünk szerencsére csak helyzetekig jutott, de ezzel együtt is 4 gól, 4 gólpassz, 4 meccs embere cím az utóbbi 5 meccsén.
Pedig pont ebben a szezonban éreztem azt, hogy a Simeona-AM kapcsolat végleg megcsömörlött, de talán még lehet bennünk egy jó futás.
Szerintem a Real nincs bombaformában, az ellenfelek egy részét maga alá gyűri, és vannak, akiket meg nem, érdemesebb lenne őket szívósaknak mondani, de nem bombaformában lévőknek, mert szerintem idén a játék minőségében gyengécskébbek a szokásosnál.
A forma nem mindig játékban, sokkal inkább pszichesen fejben ertetendo. Abban viszont 10 éve a legjobbak tavasszal, sziporkázó játék nélkül is.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 11:59:41Sem a tegnapi meccsen, sem az egész tavaszi szezonban látott játékukra nem mondanám azt, hogy bombaforma. A védelmük ingatag, a támadóik nyilván erősebbek, de összességében a Real semmiképpen nem lehengerlő.Fernando írta: ↑2023.05.07. 09:01:19Gratulál a Madridnak! Ezt a kupát a Camp Nouban nyerték meg, nem leszólva az Osasunát természetesen. A bajnokságot leszamitva idén amiben hihetetlen erősek évek óta az az, hogy márciustól május végéig bombaformában vannak minden évben. Talán idén a City ezt megtöri, de én így is 60-40-ben a Madridot tartom esélyesnek a rutin miatt.
Sem a tegnapi meccsen, sem az egész tavaszi szezonban látott játékukra nem mondanám azt, hogy bombaforma. A védelmük ingatag, a támadóik nyilván erősebbek, de összességében a Real semmiképpen nem lehengerlő.Fernando írta: ↑2023.05.07. 09:01:19Gratulál a Madridnak! Ezt a kupát a Camp Nouban nyerték meg, nem leszólva az Osasunát természetesen. A bajnokságot leszamitva idén amiben hihetetlen erősek évek óta az az, hogy márciustól május végéig bombaformában vannak minden évben. Talán idén a City ezt megtöri, de én így is 60-40-ben a Madridot tartom esélyesnek a rutin miatt.
Szerintem akkor még jön a Ter Stegen rekord, illetve a Lewa gólkirályi cím.
Xavitól ilyet remélni amíg nincs meg matematikailag a bajnokság szerintem felesleges. Rágörcsölt nagyon a bajnoki címre. Ha behúzta tudom elképzelni, hogy a fiatalokhoz is nyúl, de akkor is csak csereként.
ocsike83 írta: ↑2023.04.26. 11:27:24
Jó lenne valami szerződèst kötni velük, a Barca B nèhány játèkosa kinőtte a harmadosztályt, viszont a jelenlegi helyzetben nehèz lenne feljutni egy osztályt. Riad, Alarcon, Estanis Pedrila, Txus Alba, Luismi Cruz, Blanco, Roman, Casado játèkosokat megnèznèm az első osztályban, ahol az èrtèküket is növelhetnèk. A B-be pedig felkerülhetnènek a fiatalabbak, mint Lamine Yamal.
Ezzel az lenne a baj, hogy a Girona a City Group cégcsoporthoz tartozik. Valószínűleg a Manchester City előbb engedi oda a saját fiataljait, mint a mieinket.Nagybarcelona írta: ↑2023.04.26. 09:23:21Jó lenne valami szerződèst kötni velük, a Barca B nèhány játèkosa kinőtte a harmadosztályt, viszont a jelenlegi helyzetben nehèz lenne feljutni egy osztályt. Riad, Alarcon, Estanis Pedrila, Txus Alba, Luismi Cruz, Blanco, Roman, Casado játèkosokat megnèznèm az első osztályban, ahol az èrtèküket is növelhetnèk. A B-be pedig felkerülhetnènek a fiatalabbak, mint Lamine Yamal.