Chino írta: ↑2023.05.20. 19:30:33
Ehhez azért még hozzávennék két szélső hátvédet (Alabára esetleg Camavingára lehet olykor számítani, de ha ő vagy egy kh/kp kiesik máris ott a baj), egy centert, egy kezdő jobbszélsőt és a kp-ra minimum egy, de inkább két embert. Ez így alapjáraton 5-6 ember.
Persze nyilván lehet venni 6 embert is, csak jobb lesz

De ennyit nem biztos, hogy fognak.
Annyit akartam mondani, hogy itt a vége felé a legnagyobb bajuk a két szélső hátvéd poszton lévő lyuk volt. Ez így kihatott a KPra is (Camavinga hátra lett téve), meg hát valamilyen szinten a védekezésre úgy en bloc - de ettől szerintem CB poszton nagyon nincs náluk baj.
Abban igazad van, hogy Benzin lassan kifogy, oda is jöhetne +1 ember, de szerintem az idei flopjaik nagyobbrészt a LB, RB posztokra vezethető vissza, ha csak ezt megoldanák már sokat javulhatna a kép.
Viszont ezt momentán lehetetlen szinte (jól) megoldani, mert nincs elérhető minőség egyszerűen. Még a 3 CB felállások talán a legegyszerűbb módja most, nem véletlen Xavi is Koundét rakta ki, és szimplán nem ment annyit előre, csak a bal oldali ember... Szerintem ők is ilyen irányban mozoghatnak, ehhez egy db jó CB kell még (hogy legyen mélység), és javulhatnak.
Militao, Rüdiger gyorsak is, jók párharcokban, fejjel... Velük van legkevésbé gond, szerintem.