Deluigi írta: ↑2023.08.02. 07:45:28
PorSiempre írta: ↑2023.08.02. 05:59:13
Leao-t pedig kész csoda, hogy eddig senki nem vitte el Milanóból.
A Milan szurkolok szerint Leao egy Dembele utanzat, barmikor benne van a veszely, de nagyon ritkan jon ki belole.
Ha eldont egy meccset, utana (es elotte) van/volt 3-4 alibi meccse. De Bence meg tudja cafolni, ha nem igy van.
Na ilyet még sosem hallottam, pedig minden nap fent vagyok a Milan fórumon, ott egy félistennek tekintik egyöntetűen. Leao tavaly az összes topliga legjobb támadó statjával rendelkező balszélsője, az előző szezon Serie A legjobbja, házi gól és asszisztkirály, minden szezonban top3-5 legjobb cselmutatókkal európában, egy klasszis, akit 100-120 misi környékén akarnának vinni, és annyiért sem adja a Milan, mert ha Mbappét centernek vesszük, akkor nincs még egy ilyen játékos a posztján. Dembélé ha csak harmadolyan jó és konzisztens játékos lenne, könyörögnék, hogy maradjon.
Amúgy szerintem nem volt rossz meccs. Torres centerben kicsit halott volt, de még így is 1-2 centik hiányoztak néha az utólsó átadásoknál. Raphinha próbálkozásai ma nem vezettek sikerre, egy kicsi mindig hiányzott. Fatiban nagyon reménykedem, úgy tűnik, hogy jobbaj hajt, robbanékonyabb, kezd emlékeztetni kicsit önmagára, plusz ugye gólt lőtt. Nagyot nyernénk vele, ha megjönne az önbizalma, és elkezdene megint ilyen gólokat lőni.
A kopasz egy beton ott a védekező középpályásposzton. Volt egy eset, mikor körülvették és körülményes volt, de ennyi. Baldé is nagyot ment, és Araujo is kezd felébredni. Lopez ma nem alkotott sajna maradandót.
Egy összességében elég rendeset erősödő Milant teljesen levettünk a pályáról, most azt ne számítsuk, hogy párszor Leaoval 1v1-ben nem bírtunk, mert vele senki nem bír. Volt sok jó kis kombinációnk, 1-2 jó kontránk, mindegyikbe a végén kis hiba csúszott, de ez bíztató volt játék szintjén szerintem. Lewynek kéne megtalálnia a formáját.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy