Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
quote=csababarca post_id=1230424 time=1693151689 user_id=1431]
gyorsan eldöntöttük, ahogy számítottam rá meccs elején, valahogy az ilyen “rangadónak” csúfolt meccseken jobban teljesítünk Xavi alatt.
Szerintem még rúgunk gólt, lehet kapunk is de innen ezt nem bukjuk el, csúnya lenne.
[/quote]
gyorsan eldöntöttük, ahogy számítottam rá meccs elején, valahogy az ilyen “rangadónak” csúfolt meccseken jobban teljesítünk Xavi alatt.
Szerintem még rúgunk gólt, lehet kapunk is de innen ezt nem bukjuk el, csúnya lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az eleje nagyon meleg volt és lehetne ez másképp is, de szerencsére mi lőttük az elsőt.
Kell még egy mert nem érzem azt, hogy kihúzzuk kapott gólok nélkül.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Vérprofi eredménycentrikus meccskezdet.....
Kettőre már nem lehet azt mondani, hogy a semmiből jött, de az első után ezt írtam volna-
Érdekes meccs, de ettől szép a foci
A gólerős középpályát hiányolók ma úgy tűnik jól fognak aludni.)
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Fati is lodozi ossze vissza. Csak szerintem o meg tovabbra is kifejezetten onzo. Sztem epp az imenti szitu mutatta meg, miert o ul a padon, es miert Lewat nezzuk szenvedni.
Nagy kulonbseg nincs amugy, a tamadoink nem eleg elesek tovabbra sem, es kesz. Senki.
Fati már lecselezett sok embert, helyet teremtett a gólhoz. Lewy ennyit nem csinált két meccs alatt.
Ferrán is ezerszer jobb mostanság, mint a lengyel, és ezt kb minden meccsen bizonyítja. Lewy már véletlenül találgat max be, 1 gólja van az előszezon elejétől, Ferránnak meg 3+1 és sokkal kevesebbet játszik. Remélem lassan beverekszi már magát a két spanyol a kezdőbe, mert fényévekre vannak Lewytől, meg nyilván Abdénál is jobbak. Az ilyen helyzetekből meg ajánlom is hogy lőjön! Legalább ő...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2023.08.20. 21:32:32-kor.
Fatit szerintem játszatni kell, sokkal agilisabb mint tavaly bármikor, és a hozzáállása is jobbnak tűnik egyelőre, legalábbis sokat fut. Kezdőbe vele a következő meccsen!
Na közben Ferrán, szép befejezés.
Következő meccsen remélem visszatérünk a klasszikus 4-3-3hoz, szélsők nélkül nagyon nem működünk idén eddig.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
Dani Olmo a karrierje során 85 mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, ami a találkozók 33,7%-át teszi ki. 377 napot foglal ez magában. pic.twitter.com/6o9eIOVk4X
️ 6 mérkőzés
⚽️ 2 gól
️ 6 gólpassz
⏩ 8 gól/gólpassz
Mindegyik eddigi mérkőzésén szerzett gólt vagy adott gólpasszt. pic.twitter.com/nvKYgrEHJv
— EuroBarça (@eurobarcahu) September 28, 2025
️ Lamine Yamal: "Nem az az álmom, hogy megnyerjem az Aranylabdát, hanem az, hogy többször tegyem ezt meg. Tudom, megvan a képességem hozzá, és ha ez nem sikerül, akkor az azért lesz, mert nem csináltam eléggé jól a dolgokat, vagy nem akartam eléggé." pic.twitter.com/Lg1CuDKJP0
️ Iñigo Martínez: "Minden Real Madrid elleni mérkőzés olyan volt, mint egy lángoló tűz. Az emberek azt mondták: 'Nem, most, hogy két meccset nyertetek ellenük, a harmadikon úgyis elbuktok.' De fordítottunk és nyertünk, sőt, a Copa del Rey-t is a magasba emeltük." pic.twitter.com/2L9iqoIQfO
️ Iñigo Martínez: "Tudtam, ahhoz, hogy még egy évet maradhassak a Barçánál, ugyanolyan szinten kell teljesítenem, mint eddig és ez nem lett volna egyszerű. A tavalyi volt pályafutásom legjobb idénye, ami már 15 éve tart. Tudtam, hogy ezt nehéz lesz megismételni." pic.twitter.com/pvgV3b5awj