Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Faye spec otthon van Afrikában , vmi hivatalos dolgokat intéz...Troym írta: ↑2023.08.27. 20:35:28Fontos győzelem, fontos 3 pont, második félidőben még egész jól is játszottunk. Gratula Yamalnak, plusz azoknak akik jól játszottak ma.
Védelemben a lehetőségek, ha már többen feszegetik:
Frenkie!!
Faye - nem győzték dícsérni az előőszezon alatt, keretben sincs.
És akármennyien megkövezhetnek, de mivel regisztrálva van SR helyett még Lenglet is játszhatott volna. Nem hiszem, hogy alulmúlná akár Robertot, akár Alonsot.
Játékból oktatott minket, de a focit gólra játszák és mi nyertünk.
A lényeg, hogy sikerült nyerni. Robit megtartanám, mert cserének középpályán hasznát lehet venni. de hogy Alonso és Garcia mit szeretne itt azt nem tudom.Peter írta: ↑2023.08.27. 20:25:51Szórakoztató meccs volt, szurkolói szempontból tele érzelmi hullámvasúttal.
Az élőben számtalan kérdőjel felmerült, de ezek eddig sem voltak senki számára sem ismeretlenek.
Ezek a kérdőjelek - jelenlegi ismereteink alapján - ugyanakkor továbbra is velünk maradnak, aztán majd hol így, hol úgy kapunk rá válaszokat a következő meccseken.
Lesz olyan is, amikor sírni fogunk.
Robi, Alonso és EG szerintem is védhetetlenek, de Xavi a Mester.
Azért ez eléggé csak a vakvilágba belekiáltott dolog, nem? Mondj egy nevet, mutass valakit a Bből, az tényleg ingyen van, regisztráció se kell. Xaviék biztos elfelejtettek ott körülnézni. Itt van Lamine, Fermin, Baldé, Gavi, ott ül a padon még egy rakás tini, de a bárkihozza szintű jobbhátvédet pont átugrotta a szemük, mikor leugrottak az ifistákat meglesni.
Hogy nyertünk-e volna, az egy nagy kérdőjel. De mondjuk messze nem csak az ő megmozdulásai teremtettek ma veszélyhelyzeteket, egészen sok jó volt nélküle is, meg még azután is, hogy lejött.. legalábbis támadásban szerintem egész meccsen jól teljesítettünk.
Hát, ha szerinted ma Yamal zsenialitása nélkül itt nyertünk volna, akkor nem egy meccset néztünk.
Mondjuk azt nem tudom, ilyen helyzetben kiket rakhatott volna még pályára hátvédként???csababarca írta: ↑2023.08.27. 19:55:44Sajnos a második félidőt már nem tudtam nézni, így érdemben nem is szólnék hozzá.
Gratulálok a srácoknak, mert idegenben nehéz pályán nyertünk.
Pár megjegyzés:
- elég láma dolog 2-0-ról leadni a meccset.
- legalább ennyire dicséretés viszont, hogy vissza tudtuk fordítani. Máskor inkább ne reszkírozzuk ezt meg, hanem ésszel focizzunk.
- az, hogy Roberto a csapatban van az alapvetően nem Xavi hibája. De hogy pályára teszi, azért már csak és kizárólag ő a felelős. Mert egy kártékony elem, aki helyett tényleg bárkit odarakhatna.
- főleg azért probléma ez, mert Alonso is vérgyenge, a kettőből (plusz EG-t ideveszem még, azaz 3ból) sose szabad egyszerre kettőt a pályára tenni, még 4-0-s vezetésnél sem. Ezért Xavi felelős, persze csűrhetjük-csavarhatjuk, de senki nem tart kést a mester torkához, hogy tegye őket pályára.
Szóval a lényeg, hogy gratula, kellett egy ilyen győzelem, ahol történt is valami a meccsen, és nem hányta le az ember a képernyőt a botrányos játéktól.
Alapvetően egyetértenékk, csak sajnos nem tudom, hogy kiket lehetett volna használni helyettük. Talán Frenkiet 3. khv-ként, de láttuk, hogy azért az sem sebezhetetlen, plusz nem volt Baldé sem. Na meg akkor vagy egyel kevesebb középpályással jövünk ki (ami szintén gyengíti a csapatvédekezést), vagy Ferminnel, akkor meg nem marad egyetlen cserénk se középpályára.csababarca írta: ↑2023.08.27. 19:55:44- az, hogy Roberto a csapatban van az alapvetően nem Xavi hibája. De hogy pályára teszi, azért már csak és kizárólag ő a felelős. Mert egy kártékony elem, aki helyett tényleg bárkit odarakhatna.
- főleg azért probléma ez, mert Alonso is vérgyenge, a kettőből (plusz EG-t ideveszem még, azaz 3ból) sose szabad egyszerre kettőt a pályára tenni, még 4-0-s vezetésnél sem. Ezért Xavi felelős, persze csűrhetjük-csavarhatjuk, de senki nem tart kést a mester torkához, hogy tegye őket pályára.
Szóval a lényeg, hogy gratula, kellett egy ilyen győzelem, ahol történt is valami a meccsen, és nem hányta le az ember a képernyőt a botrányos játéktól.
Neharagudj, de szerintem ez nem így működik. Ha egyszer még az ingyen hozott játékosokat se tudjuk regisztrálni, akkor hogy bontsuk fel mindenki szerződését? Így is elküldtük Busit és Albát, akik ebbe a keretbe még simán elférnének. Ha nem hosszabbítjuk pl SRt, akkor se tudtunk volna még egy "bármilyen tucat védőt" se hozni.
Ferran Torres elott le a kalappal. Lassan a kezdoben lenne a helye. Sajnos SR es Alonso nem Barca szint. Ha a MU elvinne, azzal sok bert megsporolnank. Persze a legfontosabb Lenglet mellett ezek utan Ansu eladasa. Valahogy ez nem nez igy ki tul jol. Mehetne meg Abde is. Arabia ide vagy oda, Lewat nem engedjuk el, megvarjuk amig mar lepni sem fog tudni.
Ha Péterre rá lett szólva, hogy folyton sír, akkor rád is lehetne. Értettük a hatalmas iróniát, Xavi semmiben nem hibás.
Így van ez, ha vesztünk, mert a támadók kihagyják a helyzeteket, Xavi a híbás!