Valahol értem egyébként, sérülékeny tavaly nem lendült be, baromi zsákba macska rá hagyatkozni. De a többi opció is gáz.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.31. 00:02:32Hivatalos, nincs vásárlási opció, fizetése nagy részét állják, így sem mostanában veszett ködbe a 10-es mez… sajnálom a srácot, ahogy megkezdte a szezont, ha valamikor idén tényleg érdemelhetett volna egy esélyt. -2 tamadó így…
A gondom az, hogy a támadósor, úgy néz ki jelenleg van egy db. center Lewandowski, Yamal aki igazából jobb szélső, Torres aki szintén inkább jobb szélső, Raphinha aki megint valójában jobb szélső, Abde elvileg még kerettag, de nem tudom mit akarunk vele, engem nem győzött meg, ő bal szélső. Ez nagyon karcsú.
Na most ha 4-4-2-t játszunk, akkor akkor -vagy azt akarja, hogy Gündogant kirakja szélre bal oldalon és akkor jó esállyel megint gatyára verünk egy klasszist- vagy valakiből bal szélsőt csinál aki jobb szélső, Torres meg felmegy Lewy mellé.
Vagy idehozzik Félixet kölcsönbe aki csatár mögötti támadó középpályás így nálunk nincs posztja, így vagy csatárt csinálunk belőle a 4-4-2-höz vagy bal szélsőt.
Fu de nem néz ez ki jól. Ne legyen igazam, de ezzel a sorral minket meg fognak gyalázni...