Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tőlem nyíltan is lehülyézhetsz, nem vagyok sértődős fajta.csababarca írta: ↑2023.09.03. 22:49:29Nem a játékosok nyomására megy ki egy bíró megnézni a dolgot, azt ugye tudod?Andris írta: ↑2023.09.03. 22:46:15Azert megint fontos peldat lattunk arra, hogy miert jo ha mezonyjatekos a kapitany es nem kapus.
Frenkie tok jogosan reklamalta vegig a piroslapot, es sargat kapott erte. Pedig igaza volt, ezt nem szabadott hagyni elsumakolni nekik, csak sajnos ugye nem lett volna joga reklamalni.
Főleg, hogy nem is ő dönti el, hogy mit néz meg, hanem azt amire kihívják.
Eddig néhányszor villogtam neki, hogy ezt azt talán átgondolnám, de most hosszú szakaszon kellemesek a körülmények, látótérben veszély nem fenyeget, hagy menjen, próbálkozzon és untig elég, ha szezon végére igaza lesz...versenyképes kocsija van, kezében a kormány, csak ő ronthatja el....Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.09.03. 20:24:23Ha győzünk Xavinak lesz igaza, de most is villogok neki a pályán, miért jön velem szembe...
Egyetértek, Ferran jobb formában van, Yamal okosabban játszik, és még jött most egy Félix aki meg ki tudja milyen lesz, de nyilván neki meg adni kell majd a perceket hogy kiderüljön hol és hogy teljesít. Raphinának idén nehezebb dolga lesz, hiába ment el Dembelé.
hajjajj, szentségtörés lenne.
1 edzés ide vagy oda, a múltkori után nem tenném Robertot a kezdőbe, a többin nem lepődök meg, a szezon 90%-ban a 4 kp+Lewa lesz a kezdő eredménytől meg játéktól függetlenül.visca el barca írta: ↑2023.09.03. 19:57:48várható volt a multkori utan h nem fog valtoztatni, ahogy az is h cancelo meg felix nem fog kezdeni 1 edzes utan.
várható volt a multkori utan h nem fog valtoztatni, ahogy az is h cancelo meg felix nem fog kezdeni 1 edzes utan.
Nem értem miért olyan egyértelmű ez.