Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Két ilyen bohóc gólt kapni még egy szezonban is sok, nemhogy 45 perc alatt...
Ahelyett, hogy vezetnénk inkább adunk egy gól előnyt...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Romeu borzasztó ma, de TS hibája volt ez megint leginkább, borzasztóan elbizonytalanodott. Mindegy, az elmúlt bő 1 éve után belefér egy ilyen meccs bőven, lőjünk többet, bennünk van.
Ezt szépen megoldotta Raphinha!
Amúgy meg pontatlanok vagyunk, néhány kivételtől eltekintve a csapat egy félig leeresztett lufiként mozog.
---
De kár ezért a helyzetért!
1 jó és 1 rossz Raphitól sose legyen ennel gyengebb napja.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Na ez szép volt!
Ez még valószínűleg akkor is gól, ha rendes kapus van a kapuban:D
Jókor jött, és kicsit meg lehet nyugodni.
Félidőben lehoznám Romeut, mert életveszély.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw