Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Gündogan alig ér labdába, TS meg Balde iszonyatosan bizonytalan. Többiek nem rosszabbak a szokásosnál.
Csak ne állíttassuk ki magunkat (Romeu!), akkor azért még így is meglehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mascherano14 2023.09.26. 22:32:00-kor.
Nem szabad pontot veszteni most, ez utan jon csak a nehez idoszak.
Ennyire ne szidjuk Romeut.. nincs jo napja, de teljesen jo kiegeszito ember a keretben, szerintem.
Sokkal jobb legalabbis, mint Kessie vagy Roberto volt tavaly, mikor rendszeresen jatszhattak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mindkét belsővédőt én ezért nem cseréltem volna le egyszerre, látszik az, hogy senki nincs összeszokva senkivel, és még Araujo sincs a 100%-os félisten szintjén, hogy megoldja egyedül.
Istenem ilyen gólt kapni, mikor már végre fölényben játszottunk, és két helyzetet is kidolgoztunk....
Bosszantó, főleg ilyen potyadék gólt kapni.
Ez nálam is TS-é, sokkal jobban mint az első.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Két ilyen bohóc gólt kapni még egy szezonban is sok, nemhogy 45 perc alatt...
Ahelyett, hogy vezetnénk inkább adunk egy gól előnyt...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Romeu borzasztó ma, de TS hibája volt ez megint leginkább, borzasztóan elbizonytalanodott. Mindegy, az elmúlt bő 1 éve után belefér egy ilyen meccs bőven, lőjünk többet, bennünk van.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw