Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
redlions írta:Akkor ennek is itt a helye!![]()
redlions írta:Következik:
2005.01.09. Villarreal-Barcelona (S1 nem adja, S2 talán! 2meccs már van szombaton)
10. Villarreal
Otthon: 8 4 3 1 12-2 15p
Idegenben: 9 1 4 4 9-12 7p
Összesen: 17 5 7 5 21-14 22p
Sorozat: D D V Gy D Gy D Gy V V V D Gy Gy D
Góllövők:
(6) D. Forlan
(4) A. Guayre
(4) J.R. Riquelme
(2) H. Font
(1) J.M. Pena
(1) G. Rodriguez
(1) J. Mari
(1) S. Anderson
Érdekesebb eredmények:
04/11/07 Villarreal-Osasuna 3-0![]()
04/11/20 Villarreal-Deportivo La Coruna 0-2![]()
![]()
04/12/05 Villarreal-Real Madrid 0-0![]()
![]()
A Sárga Tengeralatjáró otthon nagyon veszélyes!! Egyedül a Depo bírta otthon bevenni a kapujukat.
Hát én Rubént másfélszer láttam védeni,de amikor a kupában védett,háááttt,nem volt túlsok jó megoldása,de ki tudja,lehet,hogy rossz napja volt.Eszter21 írta:Szerintem is csak egy meccses eltiltás. Remélem...Enrique írta:Sztem sem, de sztem VV fog védeni nem?Eszter21 írta: Jó, de azért annyira nem kell félni attól, hogy estleg ő fog védeni...
1 piros csak 1 meccses eltiltással jár nem?
Szerintem is csak egy meccses eltiltás. Remélem...Enrique írta:Sztem sem, de sztem VV fog védeni nem?Eszter21 írta:Jó, de azért annyira nem kell félni attól, hogy estleg ő fog védeni...Enrique írta: Azért VVhez és még Jorquerahoz is gyenge..
1 piros csak 1 meccses eltiltással jár nem?
Sztem sem, de sztem VV fog védeni nem?Eszter21 írta:Jó, de azért annyira nem kell félni attól, hogy estleg ő fog védeni...Enrique írta:Azért VVhez és még Jorquerahoz is gyenge..Eszter21 írta: Ő sem olyan rossz...
Jó, de azért annyira nem kell félni attól, hogy estleg ő fog védeni...Enrique írta:Azért VVhez és még Jorquerahoz is gyenge..Eszter21 írta:Ő sem olyan rossz...Zsolti írta:Ha Rubén véd akkor minden alapja megvan a félelmednek.
Azért VVhez és még Jorquerahoz is gyenge..Eszter21 írta:Ő sem olyan rossz...Zsolti írta:Ha Rubén véd akkor minden alapja megvan a félelmednek.Badi írta:reménykedjünk, rubentől félek![]()
Ő sem olyan rossz...Zsolti írta:Ha Rubén véd akkor minden alapja megvan a félelmednek.Badi írta:reménykedjünk, rubentől félekrhynn írta:Valdes még nem játszik, ugye?
Mert egyből kapott pirosat, az asszem minimum 1+1 eltiltás! Vagy rosszul tudom?![]()
Az a Figueroa ceszélyes egy csávóZsolti írta:Már nincs ott.De jött a Figueroa,aki szintén nagyon veszélyes csatár,igaz kevés haja van.Enrique írta:Nekem is ilyesmi rémlik..Charlie írta:Sonny már nincs a Villarealban ha jól tudom,de lehet hogy tévedek!
C.
Ha Rubén véd akkor minden alapja megvan a félelmednek.Badi írta:reménykedjünk, rubentől félekrhynn írta:Valdes még nem játszik, ugye?
Mert egyből kapott pirosat, az asszem minimum 1+1 eltiltás! Vagy rosszul tudom?![]()
Már nincs ott.De jött a Figueroa,aki szintén nagyon veszélyes csatár,igaz kevés haja van.Enrique írta:Nekem is ilyesmi rémlik..Charlie írta:Sonny már nincs a Villarealban ha jól tudom,de lehet hogy tévedek!
C.
reménykedjünk, rubentől félekrhynn írta:Valdes még nem játszik, ugye?
Mert egyből kapott pirosat, az asszem minimum 1+1 eltiltás! Vagy rosszul tudom?
Nekem meg gondolkoznom kellett kb. egy ezred másodpercet,és rögtön tudtam hogy már nem ott játszikRapika írta:Nagyon nehéz volt megtudni...Charlie írta:Pontosan.Rapika írta:Sonny Anderson Katarba szerződött!
C.
Be kellett írnom a nevét a keresőbe![]()
El is fáradtam,nagyon!