Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, de az előző meccseken a 99 elrontott beadásával mi van?bence0330 írta: ↑2023.10.09. 09:07:54Gavin és Felixen kívül az egyetlen játékosunk volt, aki aktívan hozzájárult a támadásokhoz, és adott egy gólpasszt.
Azért nézd meg, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb edzőjével, legtöbb pénzével, legjobb keretével rendelkező City mit játszik, mióta egyetlen komoly játékosa, KDB kiesett. Nem csak eredményekben, bár a zsinórba két bukta sem túl jó, de alig van kapurarúgásuk kb meccsek óta. Nálunk meg kiesett a két legjobb középpályás és a két legjobb támadó, és még veretlenek vagyunk minden sorozatban.
Mi a definíciója az elkerülhető gólnak?Fernando írta: ↑2023.10.09. 08:52:16Szerintem hatalmas tragédia nem történt azért. 2 elkerulhető gólt kaptunk, azon kívül 1 azaz 1 db helyzete volt a Granadanak. A kozeppalyas labdabiztonsagra kell még egy kicsit gyúrni, mert ezeket az eladott labdákat bármelyik ellenfél kegyetlenül ki fogja használni amelyik a kontrakra épít. Ez azért két szinttel javulni fog ha Pedri és főleg de Jong felépült. Nem venném elő Koundet sem. Érződik rajta, hogy gyakorlatilag vegigtolta eddig a szezont, ezt látom Cancelon is. Ha őket elovennem most, akkor elő kéne Stegent is. Értelmetlen.
Yamalnal végre attört a jég, viszont az elmúlt meccseken kijott nála, hogy Raphinha miben tart előrébb. Ennyit nem lehet állva várni egy labdát, kevés a mozgás, az is inkább csak előrefele, a brazil sokszor belép középre, folyamatosan mutatja magát, ráadás nagyon agilis (néha túlzottan is). Kell még idő a spanyolnak, minden megvan benne, hogy klasszis legyen.
Gundogant szívtam az első félidő után, de a másodikban rendben volt. Ettől függetlenül a középpálya nagyon súlytalan volt tegnap. Nem tudom Fermin milyen szerepkorrel volt a pályán, de többet volt elől, mint középen, ami alapesetben tok oké, ha toljuk tovább, hogy Cancelo belép a helyére, viszont ez nem volt még tegnap, így kicsit üresek voltunk ott. Egyébként pacsi Ferminnek, kicsit Gavi első idoszaka jut róla eszembe, mikor még a fineszes megoldasok és lefordulasok többségben voltak a brusztolassal szemben.
A szünet után többen leszünk (remélem). Otthon a Bilbao és a Real ellen minimum a 4 pont meg kell, hogy legyen, különben csak futunk a bajnokságban a Real után. A Sakhtar elleni meccset viszont bealdoznam a rotacio oltárán. Nem lebecsulve őket, de ott talán most jobban belefer egy x, mint a ligában.
Gavin és Felixen kívül az egyetlen játékosunk volt, aki aktívan hozzájárult a támadásokhoz, és adott egy gólpasszt.
Ha úgy tűnt volna, nem Xavit hibáztatom a sok kapott gólért.
Én amúgy nem. Nagy védője voltam a dolognak tavaly, mert sztem szuper volt a körülmények tükrében, amit Xavi kitalált, és amilyen szintű stabilitást hozott.Bob_Marley írta: ↑2023.10.08. 23:31:30Én is bosszús vagyok,mert egész egyszerűen nem tudunk lehozni meccset kapott gól nélkül egymás után,de inkább kettesével nyeljuk őket. Én visszasirom a stabilabb csapatot,inkább okosan lepasszolva 1-0,mint ez a rengeteg 2-2,3-2 eredmények. Hiába voltak ma is helyzetek,s persze nyerhettünk is volna,de fog hiányozni ez a két pont.
Az október soha nem sorsdöntő a bajnokságban. Persze rossz lenne mondjuk 9 pont hátránnyal kifutni Novemberre, de azért 25-28 fordulóval a vége előtt még a 20 pontos előny se jelent semmit. És worst case 9ről beszélünk.
Sajnos idèn nem fogunk nyerni semmit. Egy taktikai analfabèta. Minden meccs előtt elmondja mire számíthatunk az ellenfèltől, csak ő nem tud felkèszülni rá. Eltelt 2 èv, de semmi tudatosság nem fedezhető fel a csapaton. Akit csak kèrt, megkapta a körülmènyekhez kèpest.
Hagyd, szerinte Koeman jó edző...bence0330 írta: ↑2023.10.08. 21:49:52Mindezt a BL csoport éléről, egy LL győzelem után, az első (talán?) bukott meccs után a szezonban?Nagybarcelona írta: ↑2023.10.08. 21:41:52Remèlem Xavi önkènt, minél hamarabb elhúz a francba, ès vègre kineveznek egy komoly edzőt, hogy valami elkezdhessen èpülni, ehelyett a naív passzolgatás ès futkosás helyett, valami taktikára emlèkeztető nem ártana 2 èv után.Nem sok esély van rá, szerintem lassan meg kell békélned a tudattal, hogy ő lesz jó ideig még az edzőnk...