Andris írta: ↑2024.01.03. 15:07:10
A Sociedad kiszállt a buliból, azt hiszem. Már csak 5 csapat maradt szerintem reálisan, a 4 BL helyért folytatott versenyben.
Valamiért azt gondolom, hogy a végére a Bilbao előrébb lesz, mint a Girona. Ma pl nagyon érdekes lesz a Girona Atletico..
Továbbra is 90%, hogy 5 BL hely lesz.

Legalábbis nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ne így legyen, ehhez mind a német mind az olasz csapatoknak le kell verniük a BL-ben a spanyolokat, olaszból ráadásul már csak 3 van... Esetleg egy PL házidöntővel még az angolok is előzhetnek, de ennek sincs túl sok esélye két megmaradt csapatból.
Szóval nehezen tudom elképzelni, bár nyilván nem lehetetlen, és a békesség kedvéért tényleg inkább helyet kell nézni.
De azt is, hogy ne a 3 nagy legyen az első 3 helyen év végére. A Girona tényleg jó, de messze erőn felül teljesítettek így is. Persze ezt ki lehet tolni egy évig is, de nem hiszek benne. Szerintem a Madrid idén simán behúzza, de mi és az ATMA fogunk menni a 2. helyért. Úgy vagyunk pontegyenlőséggel a 3.-4. helyen, hogy nagyon alulteljesítettünk, alullőttük magunkat, stb.
A Soci fogalmam sincs mit csinál, szerintem idén jobbak, mint az elmúlt 1-2 évben, pedig akkor félidőnél még bajnoki esélyekkel álltak rendre.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy