Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, én nem gondoltam, hogy komoly a kérdés, bocsi.davi10 írta: ↑2024.01.21. 10:46:33Írd azt, hogy írott szabály, hogy az előző évben előrébb végzett csapat kiemeltként indul és nem játszhat otthon. Vagy ne, ha nincs ilyen írott szabály![]()
Közben annyira megijedt a sorsolástól a Bilbao, hogy meg is szakadt a veretlenségi sorozatuk tegnap, szóval egy győzelemmel ma visszaelőznénk.
Írd azt, hogy írott szabály, hogy az előző évben előrébb végzett csapat kiemeltként indul és nem játszhat otthon. Vagy ne, ha nincs ilyen írott szabálysuperman írta: ↑2024.01.20. 19:38:57Na de a te kérdésed az költői kérdés, arra mit írjak, hogy "Nem, nincs ilyen irratlan szabály, csak az a béna hiphop előadás miatt így jött ki a sorsolás."?davi10 írta: ↑2024.01.20. 19:33:58Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult![]()
Ha jól láttam 2 és 4 éve is a Bilbao ejtett ki minket, plusz az őszi meccsünk óta veretlenek, előttünk is vannak már a tabellán, úgyhogy nem lesz könnyű menet. Még úgy se, hogy ha jól emlékszem Xavi-val még mindig vertük őket.
Na de a te kérdésed az költői kérdés, arra mit írjak, hogy "Nem, nincs ilyen irratlan szabály, csak az a béna hiphop előadás miatt így jött ki a sorsolás."? Őket kaptuk, őket csapjuk meg. Plusz még januárban faragunk a minuszhétből, figyeljétek meg!davi10 írta: ↑2024.01.20. 19:33:58Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult![]()
Ha jól láttam 2 és 4 éve is a Bilbao ejtett ki minket, plusz az őszi meccsünk óta veretlenek, előttünk is vannak már a tabellán, úgyhogy nem lesz könnyű menet. Még úgy se, hogy ha jól emlékszem Xavi-val még mindig vertük őket.
Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult
Mondjuk az előző kör után a szerencsét igazán nem kérhetjük számon! Amúgy pedig meg kell mutatni, egy Bilbao csak nem csokizzunk össze magunkat!
Szerintem kicsit erős ez a mondatod, átgondolnám a helyedben.
Ez bennem is felmerült már... írott max arra lehet, hogy ha osztálykülönbség van.
szerencsere az idosebbik Williams testver Afrika kupan lesz, adtak ennyi elonyt nekunk a BilbaosokBob_Marley írta: ↑2024.01.20. 10:43:05Én inkább a Bilbaorol beszelnek,eddig szerencsénk volt a sorsolással,most rendesen belenyultunk. Bilbaoban rohadt nehéz lesz,nekik is óriási presztízs kérdés mindig a kupa,baszkok így tökéletes terep a protestalasra az állam ellen a mindenkori jó CDR szereplés.
Nem magunkat érzem esélyesnek,de elengedni sose szoktuk a kupát,Katalonianak ugyanúgy rengeteget számít. Szóval nehéz ugy,de bízom benne beverekedjuk magunkat az elődöntőbe.