Na ez nekem is régi problémám a Tebas féle farkaskiáltással még Barca szurkolóként is.rwin írta: ↑2024.04.20. 18:29:31Ertem en, hogy Tebas egy kocsog, akinek egyetlen celja, hogy veletek kiszurjon, de ennek az egesz fizetesi keretnek nem az lenne a celja, hogy ha van 100 milliotok, abbol ne azonnal uj jatekosra meg a fizetesere koltsetek, hanem torlesszetek az adossagot, amit Barto szedett ossze?MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.04.19. 19:34:26Tebasnak főhet a feje hogy mit találjon ki újból(mint ahogy azt tette a gazdasági karok-eladások után a lehetőségek befoltozásával)
Sokszázmilliós adósság, stadionépítés, tucatnyi játékos, aki már nincs is itt, de a fizetési listán szerepel, elmaradó BL bevételek 2 évig, kiskapun keresztül csak kierőszakolt 150-200 milliós igazolás és meg vagyunk lepődve, ha becsukja a kiskapukat?
Állítom, ha 2, vagy 3 éve eladunk 1, max 2 komolyabb kalibert, vagy nem veszünk egy szezonos gólzsákot 50 millióért, már előrébb járnánk középtávon mérve.
Mellette simán beperelném a pénzügyi helyzet hirdetése miatt, mert szerintem ez visszaélés, gyakorlatilag belsős adatok kiszivárogtatása és hitelrontás egyszerre.