2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a viasat kettőt szokott adni, ha télleg nincs más nagy meccs, akkor megoldhatják.Bodi írta:Azért a Valencia-Roma meccs se gyenge,persze jó lenne,ha a Barcát nyomnák!
A szlovák Tv is a Barcát közvetiti.Ha a határ közelében élsz,akkor ott is nézheted.lionelmessi19 írta:ahha![]()
mostmár csak egyetlen probléma van, nincs dsf-em
Majd holnap..addig sztem várj!Steve (FCB) írta:Ma a [auto_cenzúra]? Sport Klubbnak közvetítenie kellene a meccset! Minden műsorújság azt írja! Erre Matolcsit verik!![]()
![]()
Meccset akaróóóók!
egy kicsit olvasgasd gyakrabban a híreketSteve (FCB) írta:Ma a [auto_cenzúra]? Sport Klubbnak közvetítenie kellene a meccset! Minden műsorújság azt írja! Erre Matolcsit verik!![]()
![]()
Meccset akaróóóók!
A DSF egy német sportcsatorna.Ott közvetitették kedden a Bayernt is,két hétlionelmessi19 írta:igen, azt tudom, h leszavazták.Dagoth ur írta:A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!
nem tudja vki véletlen, h közvetíti e vmi a barca-brement?
A DSF viszont a Werder-Barcát közvetiti,de lehet,hogy a Viasat is.
dsf?
igen, azt tudom, h leszavazták.Dagoth ur írta:A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!
A DSF viszont a Werder-Barcát közvetiti,de lehet,hogy a Viasat is.
A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!
Obinho írta:Figyelem! Most kell bombázni a Sport TV-t e-mail/sms-ekel, hogy észrevegyék menyi embert vonz egy Barcamecs a Sport csatorna képernyője elé!!! Tehát mindenki aktiválódjon, és köldjön minimum egy mailt!![]()
sport1tv@sport1tv.hu
Az sms számot késöbb csatolom!!!
Hajrá Fiúk!![]()