Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ebbe bukott bele, szerintem több versenysorozatban is. A fél világ látta amúgy, csak ő nem.
Ezt már lusta vagyok leírni.
Szerintem mindössze egy 3. támadó hiányzik ma, Lewa semmiben nem jó ma, labdát sem tart, letámadni is képtelen, még jön majd a szokásos kihagyott ziccer aztán teljes a nap.
Igen. Idén Modric - Kroos párossal nem nyertek meccset. Motivációt meg úgy értem, hogy ők már mindenképpen bajnokok, nekünk meg bőven van mit kompenzálni ezzel a meccsel.
Abban bízunk, hogy fizikálisan sokkal előrébb tartunk a sérülésből felépülő De Jong és a 34 éves Gündogannal, mint ők a 34 éves Kroossal és Modriccal, vagy hogy a világ legnagyobb focirangadóján motiválatlan valaki?
Na igen. Vagy épp god modeban folytatja, mert végső soron ha valaki, akkor ő nyugodtan mondhatja, hogy egyáltalán nem az ő sara a kiesés. Emiatt lehet, hogy ő lesz a legkevésbé megviselve a dologtól.
Legerősebb kezdő szerintem is, jelenleg a Gündogan vagy Pedri kérdés se igazán kérdés sajnos.
És ettől most a madrid nem lehet fáradt? Ha te az vagy,én nem lehetek?kmb írta: ↑2024.04.21. 17:30:45Mindenhol azt hallom hogy így még úgy fáradt a Madrid,az eszükbe se jut hogy a meccs döntő részében emberhátrányba játszottunk eredmenykenyszerben,ami rengeteget vesz ki egy csapatból.A klaszikok előtt általában mindig a Barszanak volt kevesebb pihenőideje,de akkor ez nem számított.Most fordítva van,és és most ndrn madridi ezzel jön elő.