Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra értettem, hogy a Sport1-2 vagy a Sport klub, de inkább az elöbbi. Tehát nem biztos, hogy ők adják, mert az időponttól függ.Obinho írta:Ezt hogy érted hogy a Barca mecseket adják, mindig fogják? Vagy csak a holnapira érted?Tomi írta:Most mondták a Sport 1-en a Depor-Villareal meccs elött, hogy nekik 3 meccsre van joguk. Szombat 22, Vasárnap 17, 19 már ha van ilyenkor meccs, ha nincs akkor amit tudnak. Állítólag a liga és egy tévétársaság vitázik, ezért még nem dőlt el a meccsek végleges időpontja(Mindegy, számunkra a fontos, hogy adjanak Barca meccseket)
Ui.: Bezzeg a tavalyi évben (majdnem) mindig szombaton 22:00 -kor kezdődtek! Most meg nemEz van!!
Ezt hogy érted hogy a Barca mecseket adják, mindig fogják? Vagy csak a holnapira érted?Tomi írta:Most mondták a Sport 1-en a Depor-Villareal meccs elött, hogy nekik 3 meccsre van joguk. Szombat 22, Vasárnap 17, 19 már ha van ilyenkor meccs, ha nincs akkor amit tudnak. Állítólag a liga és egy tévétársaság vitázik, ezért még nem dőlt el a meccsek végleges időpontja(Mindegy, számunkra a fontos, hogy adjanak Barca meccseket)
a viasat kettőt szokott adni, ha télleg nincs más nagy meccs, akkor megoldhatják.Bodi írta:Azért a Valencia-Roma meccs se gyenge,persze jó lenne,ha a Barcát nyomnák!
A szlovák Tv is a Barcát közvetiti.Ha a határ közelében élsz,akkor ott is nézheted.lionelmessi19 írta:ahha![]()
mostmár csak egyetlen probléma van, nincs dsf-em
Majd holnap..addig sztem várj!Steve (FCB) írta:Ma a [auto_cenzúra]? Sport Klubbnak közvetítenie kellene a meccset! Minden műsorújság azt írja! Erre Matolcsit verik!![]()
![]()
Meccset akaróóóók!
egy kicsit olvasgasd gyakrabban a híreketSteve (FCB) írta:Ma a [auto_cenzúra]? Sport Klubbnak közvetítenie kellene a meccset! Minden műsorújság azt írja! Erre Matolcsit verik!![]()
![]()
Meccset akaróóóók!
A DSF egy német sportcsatorna.Ott közvetitették kedden a Bayernt is,két hétlionelmessi19 írta:igen, azt tudom, h leszavazták.Dagoth ur írta:A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!
nem tudja vki véletlen, h közvetíti e vmi a barca-brement?
A DSF viszont a Werder-Barcát közvetiti,de lehet,hogy a Viasat is.
dsf?
igen, azt tudom, h leszavazták.Dagoth ur írta:A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!
A DSF viszont a Werder-Barcát közvetiti,de lehet,hogy a Viasat is.
A nézők sajnos az Inter-Bayern meccset szavazták meg,úgyhogy az MTV azt közvetiti.lionelmessi19 írta:hali!