A Copa-győzelmük óta mondom, hogy az argentin válogatottból kellene szemezgetni. Elképesztően jó csapatuk és jó embereik vannak, Messi is ajánlgatta őket, de nem hallgattak rá. Azóta simán elúszott egy Alvarez-MacAllister-pakk. A kettő együtt nem került volna annyiba, mint Torres.FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.25. 07:17:31Ès ma reggel az a hír fogadott, hogy Flick Exequiel Palaciost szeretné.
2023 nyarán a Liga teljesen meglőtt minket, de előtte röpködtek az 50 milliós igazolások, és hát nem mindig arra a játékosra ment a nagy pénz, akire kellett volna. Ez szerintem felemás Xavi megítélése szempontjából. 2023 nyarán semmilyen segítséget nem kapott, előtte viszont nagyon sokat, és csak magát hibáztathatja a stáb, hogy hozott rossz döntéseket is. 2023 nyarán pedig egy olyan játékosért adtuk ki a fizetős lehetőségeink 92%-át, aki aztán nem is kellett neki. Amikor már nagyon jöttek a hírek Roque-ről, elkezdtem nézni a meccseit az AP-ben, és engem meggyőzött. De nem ő lett volna az első célpontom, hanem egy olyan játékos, aki ezt a gólátlagot egy európai top ligában is hozta már. Nicolas Jacksonnal valószínűleg beljebb lennénk most, de az a vicc, hogy Xavi még ezt is le tudta volna rontani a gyáva csatárjátékával, és ha megszerzik neki Jacksont, a padon jegelte volna.
Roque nem tudom, hogy még megmenthető történet-e, de ha megy, mindenképpen kell csatár. A távozása nélkül is kellene, mert Lewy góltermése megy lefelé, a távozásával meg kettő kellene, ami drága mulatság, és nem biztos, hogy a Liga hagyná nekünk. Én megpróbálnám meggyőzni Roque-t, hogy elment a gyáva edző, eljön a te időd. Kimmich-re pedig remélhetőleg megnő így az esélyünk.