Peter írta: ↑2024.06.13. 14:45:20
gránit írta: ↑2024.06.13. 00:54:45
Ez sajnos ránk vallana.
Nem nagyon hiszem, hogy Flick megjelenésével egyidejűleg megváltozna ez a "ránk vall" rendszer, de a határozottsága hozhat átmeneti változást.
Abszolút. A játékosok fizikai felkészültségében mindenképp előrelépést várok.
Felixre már Atletis korában keresztet vetettem a mentalitása miatt. Fejben újra kellene születnie, kár érte, ugyanakkor kiváncsi lennék, Laporta vagy Flick az, aki inkább megtartaná.
Laporta sajnos megtartaná, ezt a legutóbbi nyilatkozatában is említette. Én nagyon nem szeretném, mert amekkora árat kérnek érte, amiért nem egy évi 10 gólos, hanem sokkal termékenyebb támadót is tudunk szerezni.
Laporta ezt nyilatkozta róla (és Cancelo-ról):
„Azt szeretnénk, hogy mindketten folytassák. Deco azon dolgozik, hogy még egy szezonra megtartsuk őket ugyanilyan körülmények között. Flick szerint nagyon jó játékosok, és amikor a Bayern edzője volt, megpróbálta leigazolni Joao Félixet."
Ha ez igaz Flick-ről, az nem túl jó kilátás.
Roque nem tudom, hogy vajon milyen perspektíva, de abból kiindulva, ha Torresért képesek voltunk adni 50-et, akkor Roque se lesz itt nagy durranás.
Én is ettől tartok. Még várnék vele, mert még nagyon fiatal, és így is alig van emberünk. Nem küldeném el, mert kell az ember. Furcsálltam is egy hozzászólást tegnap arról, hogy hány ember távozhatna. Szerintem nagy leépítésekbe ne kezdjünk, mert korántsem biztos, hogy tudjuk őket pótolni. Annak meg semmi értelme, hogy eladunk valakit, és fele annyiért vegyünk egy újabb trash-t. Szóval nálam marad Roque, mert szükség van tartalékra. De semmiképp nem alapoznék rá, mert még nem bizonyított semmit, talányokra meg nem lehet szezont építeni.
Amúgy Torrest én ingyen is adnám, FFP vagy ilyesmi sem érdekelne, csak vigyék, iszonyat mellényúlós igazolás, de Raphira is olyan árcédulát tennék, hogy vigye az első kérő.
Szerintem is mehetnek, és én most rámennék egy cserékre, mert a pénzzel lehet, hogy nem megyünk semmire, mert nem költhetjük el. Ahogy tegnap írtam, ha vételárat csökkentünk például Ferrannal, gyakorlatilag ingyen nyomhatjuk le az árat, mert Ferrannal amúgy sem megyünk semmire.
Aleix Garciára visszatérve, szerintem Gavi is akkor nyújtott elfogadhatóbb teljesítményt, amikor nem feltolva, hanem hátravontabban játszott. Oda van egy rakat emberünk, csak olyanból van hiány, aki fizikumot is ad a játékunknak, és nem fogja egy gyorsabb csapat bedarálni. Pont nem Aleix Garciákra van most szükségünk, olyanból van elég.