Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence0330 írta: ↑2024.07.06. 10:50:44Ja, hát eléggé botrány, amit leműveltek, de ez van, ha ilyen erős a keretük, és nyertek egy VB-t nem túl rég. Tudják, hogy nyerjenek valahogy. A középpályás védekezésük, a védősoruk, és Maignan hozzák nekik a meccseket. A támadórészlegük egy ilyen csökkentett módban focizó Mbappéval meglepően gyenge. Griez sokkal többet szokott hozni.
Javasolnám a franciáknak, hogy most már ne is erőltessék a góllövést, inkább próbáljanak meg öngólokra játszani vagy 11-esekre, így Guinness-rekorddal lehetnének Európa bajnokai.
Barca szurkolóként viszont a realitások talaján is maradva, jó lenne majd hasra esni a hatékonyságtól....torrestoni írta: ↑2024.07.05. 23:53:06Hasra senkitől sem lehet esni... Talán csak Musiala, Füllkrug és Wirtz, akik átlag felett hatékonyak voltak.
Még a BL döntő előtt valami olyasmit, hogy a csúcson szeretné befejezni
Az egész pályafutását a flegmaság és a közöny kíséri végig. Képességei alapján és némi alázattal sokkal többre lehetett volna hivatott és sajnos ő még a pókerarchoz is túlságosan flegma.
Én ebben nem hiszek. Azért lett kapufa, mert oda lőtte, rosszul célzott. Nem szerencse kérdése volt, hanem rosszul lőtte. Olyan, hogy szerencse, ilyen helyzetben igazából nincs. Minden azon múlik, hogy az ember mit cselekszik. Még azt sem lehet mondani, hogy megnyúlt volna a kapus keze, mint Michael Jordané a Space Jamben. Egyszerűen rossz helyre rúgta. A jelenléte pedig végig roppant enervált volt, de a Barcelonában is rendre ezt hozta.
Bizony, irgalom nélkül bevágta.
Nyilván a saját házunk táján kell söpörni, azonban Musialán kívül melyik támadó, főleg támadósor, ami jobb, látványosabb, hasznosabb? Kane és Bellingham? Sané és Havertz? Leao és CR? Mbappe meg Kolo? Lukaku és Doku? Hasra senkitől sem lehet esni... Talán csak Musiala, Füllkrug és Wirtz, akik átlag felett hatékonyak voltak.Peter írta: ↑2024.07.05. 23:15:05Mondjuk én éppen ezt a 25 perces német focit vártam, de a meccs elejétől.
Ha már így alakult, akkor minimum a hosszabbításra is így kellett volna kijönniük, ehelyett ez a cserékkel lebutított spanyol csapat is föléjük nőtt.
A torna elején még lelkesebb voltam, de ma már nem érzek komoly kraftot ebben a trióban, de a jelenlegi második hullámunkban sem. Pedri is milyen ajtó ablakot gurított haza az első percben? Gündogan sem lesz fittebb....valahogy azokat a góljainkat nem igazán látom sehol....