Hát igen, a nemzeti jellege miatt alighanem sokan sajna itt kapcsolód(ná)nak be. Haver aki leül valaki mellé este, stb. Remélhetőleg spanyol meccsekhez ültek, vagy az 1-2 kakukktojáshoz, legalább a holland-török szintűhöz.
Érdekes lenne amúgy ilyen stat. Új nézők évről-évre, meg összességében. Én nem találtam ilyet.
Ennél már nem nagyon lehet rosszabb.

Remélem lesz majd valamiféle változtatás is, a klubfociban is, meg itt is. Szerintem elértük azt a pontot, amikor a foci (nem látványban, hanem fizikai értelemben) olyan magas szintre került, ahol nem bírható a heti két meccs 90 perccel, sőt, ugye még a VB óta emelték meg a hosszabbításokat is, 100 percnél rövidebb meccs nem sűrűn van. És ezután még az EB-VB. Ez a rendszer ebben a formában zátonyra futott, valahol valamit csökkeneni kell, és ha a meccsszámot nem lehet, akkor percet, én emellett lennék, azzal mindenki nyerne, mert amúgy sem néz senki végig 90 percet, főleg, hogy ott megy bőven erőtartalékolás is. Nem tudnak a játékosok annyival többet focizni, amennyivel több pénzt kapnak.
Nyilván jó lenne, ha az évközi válogatott baromkodásokat is eltörölnék, de erre semmi esély, nemzetek ligája, meg ilyenek tényleg csak púp mindenki hátára, és ahogy 1-2 hete fejtegették is páran, 24 csapattal már a selejtezőknek sincs sok értelme, max Albánia szinttől lefelé. Lehetne variálni, ranglista első 8-12-16 csapata ott van alanyi jogon, a többi meg selejtezik. Persze akkor meg hogy állítja fel az ember a rangsort.
Nem kéne hosszabbítás már rég, Copán sincs. Szerintem nem erre bazíroznak, hanem 1 talált gólra.

Csak a TV-ből úgy jön le, mintha elég lenne a döntetlen.

De maga a terv szerintem az, hogy biztonság, főleg, ha már úgyis fáradtak vagyunk, és senki nem mozog labda nélkül, és majd valamelyik klasszis eldönti. És zömében bejön mindkét nagy válogatottnak, sajnos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy