A számokon túl a különbség a 3 játékos között az, hogy míg Nico és Yamal minden mozdulatában veszély van, addig Raphi elbotlik a saját lábában, ha cselezni készül.tatesz1990 írta: ↑2024.07.14. 10:34:47Raphinha: 37 meccs/10 gól/13 gólpassz
Nico Williams: 37 meccs/8 gól/19 gólpasszt
Lamine Yamal: 50 meccs/7 gól/10 gólpassz
Európai játékospiac
- Deluigi
- Entrenador del Barça
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Raphinha: 37 meccs/10 gól/13 gólpasszmenczel írta: ↑2024.07.14. 10:04:07
Nem igaz, Raphinának jobb számokat hoz ott, mint Yamal a jobboson. Az mindegy, hogy az eredeti posztja-e, meg tudja oldani és jól is oldja meg. Egyáltalán nem értem miért kellene oda igazolni, amikor a kezdőben is megvagyunk oda, csereként meg boldog boldogtalan tud ott játszani (Ferran, Roque, Ansu, félterületben Gavi, vészmegoldásként Cancelo ha marad).
Remélem az fel sem merül senkiben, hogy Raphina padozzon. Tippelek most, de játszott perc alapján top10 Európában g+a alapján. Szintén tipp, hogy bár nem eredeti posztja, de köröket vert Nico-ra
Nico Williams: 37 meccs/8 gól/19 gólpasszt
Lamine Yamal: 50 meccs/7 gól/10 gólpassz
Visca el Barca! 

Nem igaz, Raphinának jobb számokat hoz ott, mint Yamal a jobboson. Az mindegy, hogy az eredeti posztja-e, meg tudja oldani és jól is oldja meg. Egyáltalán nem értem miért kellene oda igazolni, amikor a kezdőben is megvagyunk oda, csereként meg boldog boldogtalan tud ott játszani (Ferran, Roque, Ansu, félterületben Gavi, vészmegoldásként Cancelo ha marad).
Remélem az fel sem merül senkiben, hogy Raphina padozzon. Tippelek most, de játszott perc alapján top10 Európában g+a alapján. Szintén tipp, hogy bár nem eredeti posztja, de köröket vert Nico-ra
Schouten 90%-os hatékonysággal passzol, kétszer annyi labdát szerez, mint de Jong, több fejpárbajt nyer meg, a whoscored-on magasabb értékelést kapott az előző szezonban, mint de Jong. Amúgy hozhatunk mást is, nem ő volt az egyetlen vkp az EB-n, akiről azt gondolom, hogy többre mennénk vele, mint de Jonggal. Csak találjunk helyette valakit. Amiről meg a mutatók nem tanúskodnak, hogy de Jong passzjátéka mennyire lassú, pedig a tiki-taka alapja, hogy olyan gyorsan kell továbbadni, amilyen gyorsan csak lehet. De Jong szerintem nem csak statok alapján, de játékstílus alapján sem jó ide.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.13. 19:05:46Schouten is felkapott név lett, mert kidőlt előle 4 kp-s. Statjai sehol nincsenek, közben De Jong van itt kritizálva, milyen 0 játékos
Sok köszönet nem volt a szerepeltetésében, most tovább jutottak nélküle, mint vele bármikor. Nagyon nem hiányzott ő onnan.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.13. 19:05:46Csak jobban tudják a szövetségi kapitányai (Van Gaal, Koeman 2*, De Boer)
Veermant is adnám, de ő szerintem egy jócskán magasabb árfekvés, miközben más posztokra is igazolnunk kell. Tebas szavai már biztatóbbak, mint korábban, de azért még úgy fogalmazott, hogy közel állunk ahhoz, hogy rendesen igazolhassunk, tehát még nem tartunk ott.
-
- Entrenador del Barça
Egyetértek.davi10 írta: ↑2024.07.13. 17:48:48Többet is mutatott eddig, és egy kicsivel fiatalabb is, mint a másik 2 játékos. Ha olcsón igazolunk PL kiesőhelyes meg másodosztályú csapatból az a baj, ha meg drágábban (bár a mai világban 58 misi egy Nico kaliberért nem számít annak), akkor meg az.
Szerintem jobban járnánk mi egy Nico + Merino pakkal, mint egy Philogene + Onana-val, és mivel Merino szerződése lejár, a Bilbao-val meg szerintem tudunk alkudozni, nem is biztos, hogy sokkal többe kerülne.
Amúgy Philogene-re volt valami opciójuk, nekünk valószínűleg nem 13 misi lett volna.
Nagyon elment a fórum ilyen mindent kritizálunk irányba.
Onananak èn örülök is, végre nincs képben. Kessie 2* jobb játékos, és ingyen sem kellett. Engem az EB-n sem győzött meg. Nem típikus vkp-s, kb úgy szerel és szerez labdát, mint De Jong, ami most is kevés mindenki szerint. 2 m magas, és a fejjátéka sem kiemelkedő. Akkor már inkább Merino, mindenben jobb, és tavaly adott 9 gólpasszt, fizikálisan erős és fejjel is jobb, mint Onana.
Philogene passz, én a videókban sem látok extrát, Desire Doue sokkal jobbnak tűnik, elvileg 35-öt ajánlott a Bayern. Nem biztos, hogy ennyi pénzt el tudunk most szórni egy egy szezonos tehetségekre, Philogene nekünk gondolom sokkal többe került volna. A Villarreal vagy 2 éve vitte a Championship év játékosát, a holland bal szélsőt, most meg már a nevére sem emlékszem, össze vissza dobálták kölcsönbe, azt sem tudom most hol játszik.
Schouten is felkapott név lett, mert kidőlt előle 4 kp-s. Statjai sehol nincsenek, közben De Jong van itt kritizálva, milyen 0 játékos, a hollandok elsőszámú kp-a. Csak jobban tudják a szövetségi kapitányai (Van Gaal, Koeman 2*, De Boer)Schouten egyébként 28 éves lesz, és a Bolognaból tért vissza hollandiába.
Lehet Onananal is fel fogunk sóhajtani, hogy de jó, hogy elkerültük. Amrabat semmit nem nyújt, és 30+ milliót kértek akkor érte, a másik szóba hozott vkp-s, Vermeerent vitte az Atletico, van 2 meccse kezdőként, 3 csereként, és whoscored-on a 24 pályára lépő játékosból a 24. Legrosszabb értékelést kapta.
Majd idővel minden elválik. Azért próbáljunk már meg pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.
- davi10
- Llegenda del Barça
Többet is mutatott eddig, és egy kicsivel fiatalabb is, mint a másik 2 játékos. Ha olcsón igazolunk PL kiesőhelyes meg másodosztályú csapatból az a baj, ha meg drágábban (bár a mai világban 58 misi egy Nico kaliberért nem számít annak), akkor meg az.
Szerintem jobban járnánk mi egy Nico + Merino pakkal, mint egy Philogene + Onana-val, és mivel Merino szerződése lejár, a Bilbao-val meg szerintem tudunk alkudozni, nem is biztos, hogy sokkal többe kerülne.
Amúgy Philogene-re volt valami opciójuk, nekünk valószínűleg nem 13 misi lett volna.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ez oké, de utóbbi nem akart jönni, és a PL-ben akart maradni. Innentől kezdve olcsó de jó megoldás nem maradt a balszélső posztra, ahol jelenleg egyetlen emberünk sincs. Azaz egy lutri Fati.Troym írta: ↑2024.07.13. 17:23:58A két játékos Onana és Philogene, akit említett cca 50 + 13 millióért érkezik a Villához, hozzánk Nico 58ért jönne. Egészen összehasonlítható még akkor is, ha Philogene lutri.bence0330 írta: ↑2024.07.13. 17:19:48Azért ez nem túl igazságos összehasonlítás. Lehet, hogy igaz, és Deco nem túl jó, de nehéz megítélni, ha nekünk sokkal komolyabb korlátaink vannak, mint nekik. Vele együtt már 150 misi körül tarthatnak, amiben volt valami Maatsen 44 millióért a CFC-ből. Így azért lényegesen könnyebb.
Ettől még stimmt és remélem, hozunk egy korrekt minőséget, de ebben elég komoly előnyben volt most a Villa több téren is. Remélem, hogy Nico nem azt jelentené, hogy max egy Guido jöhet. Merinoval elégedett lennék, és nem vészes az ára.
Plusz szerintem még fontosabb tényező, hogy nekünk alighanem helyünk sincs még számukra a keretben. Majd gondolom lesz, de már csak emiatt is várni kéne, és előnyben az, akinél ilyen gond nincs. Addig nehéz is rámenni, meg a játékos is kétszer meggondolja a dolgot, gondolom.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
A két játékos Onana és Philogene, akit említett cca 50 + 13 millióért érkezik a Villához, hozzánk Nico 58ért jönne. Egészen összehasonlítható még akkor is, ha Philogene lutri.bence0330 írta: ↑2024.07.13. 17:19:48Azért ez nem túl igazságos összehasonlítás. Lehet, hogy igaz, és Deco nem túl jó, de nehéz megítélni, ha nekünk sokkal komolyabb korlátaink vannak, mint nekik. Vele együtt már 150 misi körül tarthatnak, amiben volt valami Maatsen 44 millióért a CFC-ből. Így azért lényegesen könnyebb.
- bence0330
Azért ez nem túl igazságos összehasonlítás. Lehet, hogy igaz, és Deco nem túl jó, de nehéz megítélni, ha nekünk sokkal komolyabb korlátaink vannak, mint nekik. Vele együtt már 150 misi körül tarthatnak, amiben volt valami Maatsen 44 millióért a CFC-ből. Így azért lényegesen könnyebb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Úgy néz ki Onana is megy a Villa-ba, mi is figyeltük, de Nico az elsőszámú prioritás. (Forrás: Fabrizio)

- davi10
- Llegenda del Barça
Jaden Philogene megy vissza az Aston Villa-ba 13 misiért, here we go.
Ennyiért mi is bepróbálhattuk volna, de a Villa-nak volt rá valami opciója.
Kiváncsi leszek a srácra, régóta nem láttam olyan meggyőző youtube videót senkiről, mint róla
Ennyiért mi is bepróbálhattuk volna, de a Villa-nak volt rá valami opciója.
Kiváncsi leszek a srácra, régóta nem láttam olyan meggyőző youtube videót senkiről, mint róla

- tatesz1990
- Jugador del Barça
A Girona eddig ismét rendkívül jól keveri a kártyáit! Nagyon okosan mozognak a piacon..
Voltak olyan távozóik, akikkel nem tudtak mit tenni, de zseniálisan fotózzák a keretet.
Érkezett: Abel Ruiz (csatár), akire elvileg a Barcások még emlékeztetnek (jó volt a Bragaban);
Ladislav Krejci (középhátvéd), a cseh foci ígéretes, feltörekvő játékosa;
Donny van de Beek (középpályás), őt nem is kell bemutatni;
Pau Victor (csatár), ő pedig a Barca B-ben lőtte a gólokat az elmúlt szezonban.
Remélem tudják tartani a tavalyi szintet játékban, mert akkor megint üde színfoltjai lesznek a ligának. KELL MÉG EGY ILYEN CSAPAT KATALÓNIÁBA!!!
Voltak olyan távozóik, akikkel nem tudtak mit tenni, de zseniálisan fotózzák a keretet.
Érkezett: Abel Ruiz (csatár), akire elvileg a Barcások még emlékeztetnek (jó volt a Bragaban);
Ladislav Krejci (középhátvéd), a cseh foci ígéretes, feltörekvő játékosa;
Donny van de Beek (középpályás), őt nem is kell bemutatni;
Pau Victor (csatár), ő pedig a Barca B-ben lőtte a gólokat az elmúlt szezonban.
Remélem tudják tartani a tavalyi szintet játékban, mert akkor megint üde színfoltjai lesznek a ligának. KELL MÉG EGY ILYEN CSAPAT KATALÓNIÁBA!!!
Visca el Barca! 

-
- Entrenador del Barça
Én is így látom Torre helyzetét, másik topicban írtam.bence0330 írta: ↑2024.07.12. 17:57:19Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Elvileg Marmolért több csapat is ajánlatot tett, pl. A Girona is de ragaszkodtak a 30 milliós kivásárlási árához, ha pénzt akarnak, eladják 15 körül. Az eladási árának 50%-a a miénk

Ez is egy kihagyott ziccer.Troym írta: ↑2024.07.09. 14:03:37Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Guirassy has accepted and formal steps will follow.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart.
Ő jó lehetett volna 2 csatáros játékhoz ide is.
Egy egyre gyengébb Lewandowskira tesszük fel a következő szezont... Kemény hazárdírozás.
Torrénak rotációban bőven lenne helye, Pedri állandóan sérült.
- bence0330
Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.Troym írta: ↑2024.07.12. 14:52:56Pénzünk sok úgysem lenne belőle és a fizetése is elenyésző lehet ezen a szinten, itt kéne tartani.
23-24. számú játékosnak jó lenne a keretbe, egész agilisen játszott nálunk, hátha valamit kihozna belőle Flick. Ő volt az egyik, aki szerintem Xavinál indokolatlanul kevés lehetőséget kapott.
Ha csak Fermin szintű cserejátékost farag belőle Flick, már jól jártunk.
Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Pénzünk sok úgysem lenne belőle és a fizetése is elenyésző lehet ezen a szinten, itt kéne tartani.
23-24. számú játékosnak jó lenne a keretbe, egész agilisen játszott nálunk, hátha valamit kihozna belőle Flick. Ő volt az egyik, aki szerintem Xavinál indokolatlanul kevés lehetőséget kapott.
Ha csak Fermin szintű cserejátékost farag belőle Flick, már jól jártunk.
-
- Entrenador del Barça
Van de Beek 500 ezerért a Gironába igazolt. Kíváncsi leszek rá. Jól eleásta a karrierjét a MU-ban
Gondolom ezzel Torrenak keresnünk kell egy új csapatot.
Gondolom ezzel Torrenak keresnünk kell egy új csapatot.
Az ember eszébe sem jutnak bizonyos dolgok, de ettől még ugye bármi megtörténhet, főleg, ha fociról van szó.
Csak nyilatkozat ugyan, de éppen elég ahhoz, hogy a "bármi megtörténhet" pikpakk avagy csak idő kérdése és aktiválja önmagát.
Romano oldala hozta le, hogy Carvajal barátunk folyamatosan duruzsolja Rodri fülébe, hogy Real Madrid....Real Madrid.....
Csak egy szösszenet a nyári uborkához, de egy pillanatra a torkomon megakadt ez az ubi falatocska.
Csak nyilatkozat ugyan, de éppen elég ahhoz, hogy a "bármi megtörténhet" pikpakk avagy csak idő kérdése és aktiválja önmagát.
Romano oldala hozta le, hogy Carvajal barátunk folyamatosan duruzsolja Rodri fülébe, hogy Real Madrid....Real Madrid.....

Csak egy szösszenet a nyári uborkához, de egy pillanatra a torkomon megakadt ez az ubi falatocska.
Guirassy-nak azért ez egy kiugró szezon volt, az előzőekben pont a 10 gólokat hozta. Okés, vannak későn érő játékosok, akik 28 éves körül szinten lépnek a semmiből, de én nem vagyok benne biztos, hogy meg tudja ismételni az ideit. Persze ennyi pénzért meg lehet próbálni, pláne egy Dortmund-nak.bence0330 írta: ↑2024.07.09. 15:20:26Guirassy-t nem láttam nagyon, de ilyen statokkal 17 misiért ajándék, függetlenül attól, mennyire volt jó mögötte a gépezet. Ez egy 10 gólos center ára inkább. Hogy nem idejött, nem zavar, amíg Lewy itt van, centert tök felesleges igazolni, főleg, ha Roquét sikerül beépíteni legalább egy erős cserének. Most legyen ő a 2. számú center, adjunk neki esélyt, télen és nyáron pedig majd megnézzük újra, kell-e még valaki. Két csatározni meg 1-2 kivétellel kb sosem fogunk, ha mégis, meg lehet oldani azt is a keretből, csak nem ideális.LG írta: ↑2024.07.09. 15:07:19Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.
A Bundes-ben mondjuk van akit még nála is túlértékeltebbnek tartok: Sesko. Volt egy kiemelkedő hónapja, de én semmi extrát nem látok benne. 45 meccsen lőtt 18 gólt a Lipcsében, ahol azért elég jó a kiszolgálás. A Real ellen természetesen mindent kihagyott, Portugália ellen meg konrétan meccslabdát hibázott nagyon csúnyán.
Sesko olyan, mint Nunez. Eszement jó képességei vannak, ott a nagy pénzt a potenciálért kellene fizetni (asszem hosszabbított). Ijesztően gyors, jól bánik a labdával, ugyanaz a kérdés, mint Nuneznél, fejben megérik-e top centerré, az alapanyag megvan. Szerintem az, hogy fiatalon még bekukorékol valaki pár nagyobb meccsen, nem nagyon viszi lejjebb az értékét. Kevesen vannak az ő korában, akik ebben kifejezetten jók. Vini sajna pl. pont ilyen.
Sesko: nekem inkább az rémlik a klasszis csatárokról, akikek felnőttem (R9, Raul, Sevcsenko, Del Piero RvN, Henry, Etoo, később Suarez stb.), hogy már egész fiatalon képesek voltak nagy meccseket eldönteni. Ezzel szemben egy Higuain, Morata sosem lépte túl a saját árnyékát.
- bence0330
Guirassy-t nem láttam nagyon, de ilyen statokkal 17 misiért ajándék, függetlenül attól, mennyire volt jó mögötte a gépezet. Ez egy 10 gólos center ára inkább. Hogy nem idejött, nem zavar, amíg Lewy itt van, centert tök felesleges igazolni, főleg, ha Roquét sikerül beépíteni legalább egy erős cserének. Most legyen ő a 2. számú center, adjunk neki esélyt, télen és nyáron pedig majd megnézzük újra, kell-e még valaki. Két csatározni meg 1-2 kivétellel kb sosem fogunk, ha mégis, meg lehet oldani azt is a keretből, csak nem ideális.LG írta: ↑2024.07.09. 15:07:19Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.
A Bundes-ben mondjuk van akit még nála is túlértékeltebbnek tartok: Sesko. Volt egy kiemelkedő hónapja, de én semmi extrát nem látok benne. 45 meccsen lőtt 18 gólt a Lipcsében, ahol azért elég jó a kiszolgálás. A Real ellen természetesen mindent kihagyott, Portugália ellen meg konrétan meccslabdát hibázott nagyon csúnyán.
Sesko olyan, mint Nunez. Eszement jó képességei vannak, ott a nagy pénzt a potenciálért kellene fizetni (asszem hosszabbított). Ijesztően gyors, jól bánik a labdával, ugyanaz a kérdés, mint Nuneznél, fejben megérik-e top centerré, az alapanyag megvan. Szerintem az, hogy fiatalon még bekukorékol valaki pár nagyobb meccsen, nem nagyon viszi lejjebb az értékét. Kevesen vannak az ő korában, akik ebben kifejezetten jók. Vini sajna pl. pont ilyen.
Pár meccsen láttam, és engem nem győzőtt meg, hiába a jó statisztikák. Összeállt mögötte egy jó csapat, lett egy kiugró szezonja. De szerintem nagyon messze van attól, hogy top szintű támadó legyen.Troym írta: ↑2024.07.09. 14:03:37Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
- Chino
- Llegenda del Barça
A Bayern leigazolta a Crytal Palace-tól Michael Oliseh-t. 54+10 változót fizettek érte.
Nem igazán ismerem, de 22 évesen 19 meccsen (1278 perc) 10 gólt és 6 assistot jegyez jobbszélsőként
Nem igazán ismerem, de 22 évesen 19 meccsen (1278 perc) 10 gólt és 6 assistot jegyez jobbszélsőként
Forca Barca!!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Zielinski ingyen az Interé. Szerintem annyiért elfért volna nálunk is 2-3 évre.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)