Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vedd gúnyolódásnak, de kb. annyi a hasonlóság, hogy mindkettőnek a két füle között van a feje!
Szerintem attól függ, mennyire lesz jó, hogy mennyire tudunk közel játszani a kapuhoz. Ha közel tudunk, akkor nagyon jó lehet, kis helyeken bemozogva, rövidet támadva nagy ász, ez látszik rajta, azonnal bizonyította is. Mint Agüero volt a Cityben. Ellenkező esetben nem tudom, mert szerintem a tempója amúgy elég kevés (kis helyen robbanékony, de az más tészta), és ahogy írod, arra alkalmatlan közben, hogy ráívelt labdát tartson meg.ElBartimaeus írta: ↑2024.07.22. 22:07:11Néztem pár régebbi brazil meccset a Ronaldo érából, simán van a mozgásában és stílusában valami, ami a régi Ronaldoban volt, de sajnos tényleg sokkal élesebbek a védők és a védelmi rendszerek, mint akkoriban, ezért nehezebb azzal a stílussal érvényesülni. Nem véletlen, hogy a legtöbb csapat egy erős, osztogató 9-essel játszik, amire Roque egészen alkalmatlan.
Suaerezzel összehasinlítan? Túlzás!bence0330 írta: ↑2024.07.18. 14:42:07Nemrég Emerson volt ilyen még, megvettük, aztán pár nap múlva eladtuk, de legalább nyereséggel. Ha el tudjuk adni annyiért, amennyiért vettük, akkor nem volt bukta, ha többért, akkor sajna jó üzlet volt, és ennyi.
Azért én ezt télig vagy nyárig elhalasztanám, egy ilyen játékosnál mindig kérdéses, nem a következő Suarezt dobjuk-e el, és esélye még nem volt bizonyítani,
Szerintem mindenki a Ferran üzletre kíváncsi. Azt nagy hibának tartom én is. Ha Laporta/Alemany, akkor övék, ha Xavi, akkor övé a felelősség. Hiába 15 milliós részletekre érkezett, nem érte meg, még akkor sem, ha ettől jóval többet vártak tőle. Tudták, hogy azon a nyáron a gazdasági karokból tudunk majd igazolni. Nem is értem, miért nem kp-ra tartogattuk a pénzt, ugye abban az évben ment Fábián is 20! Millióért a PSG-be. Busquetsnek lejáró szerződése volt, magas fizetéssel. Én Pedrot hoztam volna vissza egy fél évre, valószínűleg úgy is meglett volna a BL indulás. Pedro nemrég nyilatkozta is, hogy kérte (valamikor) Xavit, hogy vissza jöhessen, 99 gólja van a Barcaban.vg99 írta: ↑2024.07.19. 09:18:38Azért Roque és Torres sem egy jól sikerült igazolás, őket pedig már Laporta emberei nézték ki. Persze mindenért az elődök a hibásak. Nagyon akartunk igazolni, kicsi volt a piac, összakapartuk, amink volt, nem sikerült. Elég agyatlan igazolás volt Roque, ha tényleg ennyire gyenge. Bár nekem nem tűnt reménytelennek azon a pár meccsen, de sok esélyt nem kapott.
Nem hiszem, hogy ezzel a statisztikájával sorban állnának érte a csapatok. Majd megint az lesz, hogy érzik, nekünk pénz kell és Roque nem. Így majd jönnek a nevetséges 5-10 milliós ajánlatok.
Nemrég Emerson volt ilyen még, megvettük, aztán pár nap múlva eladtuk, de legalább nyereséggel. Ha el tudjuk adni annyiért, amennyiért vettük, akkor nem volt bukta, ha többért, akkor sajna jó üzlet volt, és ennyi.
Ironizáltam. Persze, hogy nem vagyunk meg. Eddig is aggasztott a dolog. Egy egyre lefelé menő Lewandowski és egy még semmit sem bizonyító Roque (nyilván kaphatott volna több lehetőséget, de ettől még igaz, hogy még nem bizonyított semmit), aztán kiderül, hogy még vele se számoljunk. Ha Ferrant idevesszük, akkor meg a szélsők nem lesznek rotálva. A szűk keret átka, akárhogy tologásszuk az embereket, valakiknek nem lesz tartalékuk.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.18. 09:07:03Kivel lennénk meg? A kiöregedett, enervált Lewa és a kapura impotens FT? Bele borzong európa micsoda csatár duó.
Volt valami pletyka, hogy erős érdeklődés van iránta, és hogy minimum annyiért tovább lehetne adni, mint amennyiért vettük. Én nagyon sajnálnám, mert meg sem mutathatta, hogy mit tud, de ha nem számolnak vele, és ennyiért el lehet passzolni, akkor ám legyen, és hozzanak helyette használható alternatívát.
Ironikusan értette, pont ő az, aki hangsúlyozza, hogy gond lesz center poszton, és amennyiben Roque sem kap több lehetőséget, igaza is van. Mivel nem tudjuk, a brazil mit tud, eleve gondban vagyunk, hiába erősítjük meg Lewa mögött a csapatot, egyedül kevés lesz. Már idén se tudta berúgni a helyzeteit, cserébe még el is tűnik a pályáról fel meccsekre. Fermin aki nem is 9-es jobban lehozta a tavaszt csereként.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.18. 09:07:03
Kivel lennénk meg? A kiöregedett, enervált Lewa és a kapura impotens FT? Bele borzong európa micsoda csatár duó.
Ha ilyen vicc alapon elpasszoljuk Roque-t hogy kb 5 perceket kapott, meg is érdemeljük hogy ló***t se nyerjünk.
Kivel lennénk meg? A kiöregedett, enervált Lewa és a kapura impotens FT? Bele borzong európa micsoda csatár duó.
Sima marketing.