Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Sajnos grillezes miatt nem volt idom meccsre, de igy mar lehet varni a kovetkezot... nem is tudom mikor volt olyan erzesem utoljara, hogy meg szeretnem nezni a kovetkezo meccset...
Ha csak egy kiscsapat is volt az ellenfel, Xavival 2-1 lenne kb.
Ezt azért nem vártam...
De meg kell hagyni tetszik
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Ericen még 5-0-nál a Valladolid ellen is szerintem az érződik, hogy nem elég.
Én még mindig úgy érzem, hogy a szezonunk el fog menni a nagyobb meccseken, mert nincs egyáltalán felsőházaz védekező részlegünk kb jelenleg, de ha közben ilyen élményt kapok egy átlagos héten a stream előtt, akkor teszek rá.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw