Pl ilyenre gondolsz?
Üdv! Én madrid szurkolo vagyok.Szerintem jól jártatok az új igazolásokkal.Ez a két poszt volt amin lehetett javítani.Eddig is nagyon erős volt a keret de így még jobban az lesz.
[/quote
Üdv! Én madrid szurkolo vagyok.Szerintem jól jártatok az új igazolásokkal.Ez a két poszt volt amin lehetett javítani.Eddig is nagyon erős volt a keret de így még jobban az lesz.
[/quote
Persze, csak ha direk nem akarnak kiszúrni velünk és csináltatnak egy gránátvörös-kék mezt arra a meccsre, így nekünk a narancssárgában kellene játszanunk!sergi1989 írta:nah ennek örülök!
Real fehérben, Barca gránátvörös-kékben lesz! Természetesen!sergi1989 írta:lehet hülye kérdés de most ezen gondolkodttam, a barca bernabeuba ugye nem a narancsoy mezébe fog játszani és nem a külemére gondolok csak ...azért ha csikosba nyomnák az volna az igazi!bát valszeg az lesz csak valahogy narancsba nemis lenne olyan mert nem tom ha barcára gondolok a csikos ugrik be!
R.M.F.C írta:Igazad van.Ezentúl így lesz.De a Madridistán sem szokás ez.
Igazad van.Ezentúl így lesz.De a Madridistán sem szokás ez.Ha lehetne, akkor a mondandódat egy hozzászólásba tömörítsd!
Nem a madridistán vagy.
Érdekes észrevétel.Egyszer egy valaki/3000 ből/ megjegyezte odaát hogy furán érvelek.Szóvá tette.Én meg mivel volt benne igazság az adott témában átgondoltam és igazat adtam.Ezt bármikor megteszem ha normális stílusban közlik.És nem az ellenségeskedés szól valakiből.Észszerű indokot itt még nem igazán kaptam csak beszólásokat.Nekem nem ellenségem egy Barcás sem.Miért is lenne?csak azok után amilyen eszmefutatásaid vannak a nagy logikáddal odaát, ezek után mit vársz?!Tapsikoljunk?
A Madridistán nem is "közellenségek" a Barca hívei.....RMFC a madridista keménylegénye, én nem szólnék be neki!!!! Surprised szaros
rmfc, te aztán végképp röhejessé váltál az eurobarcán
Síkidomok vagytok!Asys írta:ha te vagy a sík akkor én nem lehetek sík mert ha mind a ketten síkok vagyunk akkor mindenki más vagy sík vagy nem sík azaz ha mégse mi vagyunk a síkok akkor a többiek a síkok??? vagy mégsem síkok de ha csak te vagy a sík akkor én nem lehetek sík mert te az vagy vagy nem !!!
Bizonytalan vagyok vagy nem???
Na ezen gondolkozzon el mindenki!!! jó étcakát mindenkinek!!!
![]()
![]()
Komolyan ez a vita tárgya? Biztos vannak sokkal lényegesebb vitatémák is amik érintik a két csapatot, szóval hajrá és gondolkodjatok!R.M.C.F írta: akkor lehet hogy azt a 93000 akartuk és még mástól akartunk 77000 et?
Melyik a blődség jobban?
akkor lehet hogy azt a 93000 akartuk és még mástól akartunk 77000 et?még nálunk is van 93000 gazolt játékos a kölyök futbalistákkal eggyüt!
Ha én vagyok a sík akkor az milyen aki szerint 170000 játékost kerestünk meg?Idézet:
170000 játékos az egész világon nincs... Very Happy
de sík vagy apám... Hollandiában legalább van ennyi igazolt játékos. Sőőőt képzeld, ott még a kispályás fociban is van 60ezer igazolt játékos, a többi százvalahány országot már szóba sem hozom...
Csak Nagy Brittaniában 750 ezer profi játékos van!!!Ordog írta:R.M.C.F írta:de sík vagy apám... Hollandiában legalább van ennyi igazolt játékos. Sőőőt képzeld, ott még a kispályás fociban is van 60ezer igazolt játékos, a többi százvalahány országot már szóba sem hozom...170000 játékos az egész világon nincs...![]()