Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 20:22:52Olyannyira nincs, hogy elvileg ott van a kezdőben. Pedri maradt ki.
Én Yamalt is kihagytam volna, írtam is. Nem értem miért nem pihen, nehogy lesérüljön a terhelés miatt. Ezt az egyet nem értem Flicknél.
Valami olyasmiről beszélt, hogy tisztában vannak minden egészségügyi, fizikális adatával. Olvastam szezon előtt, hogy elemzik a játékosok állapotát, de ebben én személy szerint nagyon nem hiszek.
Pena se jöjjön szögletnél, hogy lehúzza a lasztit? Leérkezéskor megsérülhet....FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 20:22:52Nem értem miért nem pihen, nehogy lesérüljön a terhelés miatt. Ezt az egyet nem értem Flicknél.
Olyannyira nincs, hogy elvileg ott van a kezdőben. Pedri maradt ki.
Csak megjegyzem halkan, hogy az sem oké az izomzatnak, ahogy az élességnek sem és a morálnak sem, ha nem kap az adott teljesítmény elvégzéséhez elegendő és/vagy megfelelő terhelést....bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:55:44Sorozatos 90 percek alatt szenvedett a pályán közel másfél éve, nem volt jó döntése, nem volt precíz, elpattantak a labdák, befejezéseknél is kicsit lassú volt már. Szezon végén rendre le lett cserélve, megint focistának nézett ki, és megint lőtte a gólokat, éles volt, most is az. Ezt jelenti a fáradtság, nem azt, hogy nem tud menni előre, persze, hogy tud, ha ez van rábízva, megcsinálja, mert sokat keres ezért, de nekünk, nézőnek, meg hosszútávon a csapatnak sem szokott ez jó lenni.
Most van Inigo vagy nincs?
Csak annyit tudok, amit Flick mondott sajtótájékoztatón (asszem a magyarba ez nem került bele): Inigo rotáció okán került ki, múltkor ugye Cubarsí volt a soros, most ő.
Lewandowski a Valencia ellen végig játszott. A Bilbao ellen végig játszott. A Rayo ellen végig játszott. A Valladolid ellen a 73. percben cserélték le. A Girona ellen a 69. percben cserélték le. A Monaco ellen a 80. percben cserélték le. A Villarreal ellen végig játszott.bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:55:44Lewy szerintem az élő példa, mert vele legalább volt egy különbség a játszatásban, szépen le lehetett követni.. Sorozatos 90 percek alatt szenvedett a pályán közel másfél éve, nem volt jó döntése, nem volt precíz, elpattantak a labdák, befejezéseknél is kicsit lassú volt már.
Ezt magyarázd el a túlterheld izmodnak, amikor egy belépőtől már könnyebben szakad valami, vagy akár kontakt nélküli izomszakadás keletkezik. Ennek szinte mindig a fáradtság az oka. Egy szalagszakadásnak egy belépőtől simán lehet izomfáradtság az oka. És ezek még csak a sérülések. Az, hogy Yamal 3 meccs óta képtelen átmenni egy emberen, vagy szimpla pech, vagy fáradtság. Egy támadónál kicsit a sebesség megkopásában, de főleg talán a döntésekben, annak sebességében tud nagyon meglátszani, már sérülés nélkül is. Menni kell előre, persze, de itt nem az a kérdés, hogy végig tudja-e futni a meccset, elhiszem, hogy Yamal, Raphinha, Lewy még utána is le tudnák futni a maratont, itt nem ez a kérdés. Pont a precizitás, minőség csökken, amiért leülünk meccset nézni. Szeretném látni megint Yamalt átszlalomozni fél védelmeket, nem 10%-os sikerességi rátával, csak azért pályán tartva, mert amúgy akkora zseni, hogy még így is bőven villanhat egy nagyot. Raphinha is fásultabb kezd lenni. Lewy meg egész jól rotálva van, látszik is rajta.
Hirtelen eszembe sem jutott a sok fiatal közül, pedig nekem nagy kedvenc a srác!
Nem arról van szó, hogy kisebbet vagy nagyobbat. Sokkal durvábban, tobb szabálytalansággal, ha máshogy nem megy akkor inkább odarúgnak.
Nem is tudok olyanról hirtelen, aki a fáradtság miatt lenne sérült.
Én is így látom, túl van ez már a mi rajongótáborunkban tolva. Egyetértek Flick-kel, a bajnokoknak játszaniuk kell. A rotációval is egyetértek, de szerintem is túltoljuk már ezt. A spanyol válogatott is majdnem ráfaragott erre, amikor a németek ellen túl korán hozták le a nagyágyúikat, és adtak egy fél órát a németeknek.
Valószínűleg igen, de ennek semmi jelentősége nincs. A sérültjeink egyike sem Getafe-meccsen dőlt ki, például Pedrit nyáron a sok Barca-szurkoló által is tisztelt Kroos iktatta ki. Vagy egy getafés nagyobbat tud rúgni Yamal sípcsontjába, mint egy villarrealos?
Azért Baldét semmiképp nem hagynám ki. A Villarreal ellen pihent, a Getafét pedig semmiképp nem venném félvállról. Kell az, hogy a baoldalon is legyen támadásvezetés, ne Raphinhának kelljen sokkal szélebbre húzódni, ahol már kevésbé hatékony, mert egy Gerard Martintól nem fogunk ilyet látni. Akkor más százszor inkább Fort.bence0330 írta: ↑2024.09.25. 10:41:02Hát ez az!FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 08:35:32Ki néz Getafe meccseket?
Talán a legérdekesebb stílusú csapat az egész ligában.
Látom 19-ek, 3 gólt lőttek, viszont csak 5 gólt kaptak. A stílusuk miatt ma Yamalt és Pedrit feltétlenül pihentetném, max jöhetnek csereként ha kell.
Így állnék fel
Pena
Fort-Kounde-Cubarsi-Gerard Martin
Garcia
Casado-Torre
Raphinha-Lewy-Pau
Szerintem be tudjuk darálni őket, de nem várok sok gólt. Ne sérüljön le senki, és ez az a meccs, ami nagyon veszélyes.És ezzel sajna leírtuk a problémát a La Ligával. Nemhogy meccseket, akár csak egy összefoglalót sem tudom, ki néz meg ilyen csapatokról...
Én továbbra is remélem, hogy vagy Yamal, vagy Raphinha pihenni fog. Ha nem, akkor én is hasonlóan állnék fel, figyelembe véve, hogy tett utalást sajtótájékoztatón arra, hogy most Inigo lesz kirotálva hátul. Gerard Martin nem La Liga szint, de ha valahol, itt be lehet tolni, sok szerepe nem lesz gondolom.
Borzasztóan örülnék egy meglepi Fort kezdésnek. Voltak már jelek, hogy mellőzve nem lesz, de eddig méltatlanul keveset játszott. Ezt amúgy sorban kiemelik az emberek, hogy Flick mindenkivel egyenrangúan beszél és foglalkozik, mindenkit tűzben tart, és mindenkinek lesz szerepe a keretben, senki nem lesz totálisan félredobva.
Hát ez az!FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 08:35:32Ki néz Getafe meccseket?
Talán a legérdekesebb stílusú csapat az egész ligában.
Látom 19-ek, 3 gólt lőttek, viszont csak 5 gólt kaptak. A stílusuk miatt ma Yamalt és Pedrit feltétlenül pihentetném, max jöhetnek csereként ha kell.
Így állnék fel
Pena
Fort-Kounde-Cubarsi-Gerard Martin
Garcia
Casado-Torre
Raphinha-Lewy-Pau
Szerintem be tudjuk darálni őket, de nem várok sok gólt. Ne sérüljön le senki, és ez az a meccs, ami nagyon veszélyes.