Jah. Kikészíteni a türit a többieknek. Másra nem jó
Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyugodt első félidő,, svájciak nem hiába állnak a bajnoksagukba is ott ahol. Szép gólok,biztos vezetés.
Másodikra jöhetnek a cserék és le kell szépen csendben pörgetni a maradék időt.
Másodikra jöhetnek a cserék és le kell szépen csendben pörgetni a maradék időt.

Svájci utolsóelőtti

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ezét ciki lenne tizit kapni
De Pedri és Raphinha komoly ma, ez is mi labda volt Pedritől.
Élmény nézni a meccseket, nyilván ilyen Osasuna kivételek lesznek 2-3-4 meccsenként, de nagy átlagban öröm leülni a képernyő elé.
De Pedri és Raphinha komoly ma, ez is mi labda volt Pedritől.
Élmény nézni a meccseket, nyilván ilyen Osasuna kivételek lesznek 2-3-4 meccsenként, de nagy átlagban öröm leülni a képernyő elé.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Konfetti liga szint ez, el is dőlt gyorsan.
Yamalt és Raphinhat le is kaphatná szünetben, több értelme lenne így pihentetni a legjobbjainkat, mint nem kezdetni őket idegenben a liga egyik nehéz pályáján.
Yamalt és Raphinhat le is kaphatná szünetben, több értelme lenne így pihentetni a legjobbjainkat, mint nem kezdetni őket idegenben a liga egyik nehéz pályáján.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Inigoból nagy mélységből tört fel ez a gólöröm.... 

Nekem nagyon tetszett Cubarsi már a kezdett kezdetén. Én úgy látom, hogy kezd visszaesni. Az elején stabil szerelések, hosszú, pontos indítások. Mostanában sokszor bizonytalan, főleg az átadásai pontatlanok. Remélem, én látom rosszul
- davi10
- Llegenda del Barça
Azért egy Inigo fejesgólra szerintem nem sokan fogadtak volna 
Eddig se égett max lánggal a csapat, innentől végképp lehet ésszel. A Yamal-Raphinha duó nem szeretném, hogy végigtolja a meccset.

Eddig se égett max lánggal a csapat, innentől végképp lehet ésszel. A Yamal-Raphinha duó nem szeretném, hogy végigtolja a meccset.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
azért FT egy szétnyert meccsen is képes mindent kihagyni és a leggyengébb lenni
- bence0330
Mondanám, hogy szerencsés, de azért megdolgoztunk érte. Raphinha szerintem legalább 20 beindulást csinált már ma, kb a fél meccset azzal tölti, hogy leshatár mögül sprintel, aztán fapofával vissza, majd megint. És nem veszti el a lelkesedését. Egyiknél elérte a labda kipattanóról. Ő és Yamal is nagyon nagy elánnal fociznak, Pedri és Casado is... amíg nem tesznek ránk nagy nyomást, nagyon komoly szinten focizunk.
Még egy kéne, és Flick a legutóbbi beismerő vallomása után tuti lehozná a kulcsembereket.
Még egy kéne, és Flick a legutóbbi beismerő vallomása után tuti lehozná a kulcsembereket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
na ez így már nyugis lehet, remélem kap Fati 30+ percet (Ferran meg bennmaradhatna a szünetben az öltözőben)
Épp írni akartam, hogy langyibangyi kezd lenni a meccs......jókor jött ez 2.
Na ott a 2
Fel nem foghatom, vajon mit lát Flick Torresben?
Jé, Torres kapura rúgott!
Lesz miről mesélnie a lélekgyógyászának
Lesz miről mesélnie a lélekgyógyászának
Torresnek ahogy nézem már nem is akarnak passzolni, ha nem muszáj
sőt ma Méhes Gábor a kommentátor, aki magyar szinten kifejezetten jónak mondható
- bence0330
Ja oké, pardon, nem követem csak láttam a sok tiltakozást, azt hittem, sehol nem lesz.