Érdekes egy meccs volt ez. Így, hogy 1:0 lett a vége, még fájóbb az az
elcsalt lesgól.
Győzelmet ma nem érdemelt a csapat, de az erejét mutatja, hogy még egy ilyen meccsen is amúgy döntetlenre tudták volna hozni.
Az egész csapat nagyon enervált volt, talán a két középső védőnk emelhető ki a csapatból pozitív iránya. Főleg Cubarsí aki a legnagyobb nem visszafújt gólhelyzeteinket okozta.
Illetve Lewa reakciója és mozdulata a (les)gólnál szerintem világklasszis volt, nem Ő tehet róla, hogy elvették.
A csapatból viszont mást pozitív értelemben nem nagyon tudnék kiemelni. Rengeteg volt az eladott labda, elvesztett párharc, pontatlan beadás. Mindenki árnyéka volt önmagának ma. Pont az ellentéte volt ez a meccs azoknak amiket mostanában láttunk.
Sajnos pedig Flick cseréi és félidei motivációs beszéde sem ültek most annyira, nem sikerült igazán megújulni a második félidőre.
Az igazsághoz azonban azért az is hozzátartozik, hogy a Sociedad elképesztő munkája, agresszivitása és energiája is nagyban hozzájárult szerintem a fentebbiekhez. Furcsán hangzik egy kicsit, de az volt az érzésem, hogy tűzzel tűz ellen alapon a saját játékunkban sikerült felülmúlniuk ma. Amit Ők mutattak ma az elképesztő volt, és ilyen ellenféllel szemben nem is egyszerű játszani. Ugye az összes ellenfelünk ugyanezt tapasztalta eddig, csak tőlünk.
Fájó a vereség, főleg az elvett gól tudatában, de ha őszinték akarunk lenni akkor ma a Sociedad ezt a győzelmet megérdemelte. Tanulni kell a mai meccsből, fel kell frissíteni majd a fejeket. Szerencsére a srácok eddig erőn felül teljesítettek, így most ez a pontvesztés egyelőre belefért.
Szerintem ha a sérülésekből visszatérő játékosok elkezdenek formába lendülni, Flick is jobban bele tud nyúlni a meccsekbe lendületet hozó játékosokkal, és nem hiszem hogy gyakoriak lesznek az ilyen meccsek.
szerk: tényleg, bence0330 kollégának igaza volt Pena pozitív kiemelésében is. Bár sok pontatlan előre lőtt labdája volt, be is mutatott pár fontos védést!