No igen, Koeman második idényének az első két hónapja tényleg egy Barca B volt, de Xavi ugyanazzal a csapattal azért veretlen maradt az igazolásokig is, és kapura is rúgtunk. 

Előtte meg Messiékkel lett 3. Xavi szintekkel volt jobb. Az első 1,5 éve megsüvegelendő, nem is kicsit. (Még akkor is, ha szerintem ugyanazt a szezont egy Inigo-Cubarsi-Penával lejátszva mondjuk a 4. helyen zárta volna legjobb esetben) Koemanban nem volt az első évében sem majdnem, amit dicsérni lehet. Mingueza talán. Plusz Koeman jobban elvesztette az öltözőt, mint Xavi a végén, ott aztán tényleg nem volt miről beszélni, Busi kérte interjúban a leváltását, ez szerintem mindent elmond. 
Xavi nagy előrelépés volt Koemanhoz képest, Flick nyilván nagy előrelépés Xavihoz képest, pechünkre a keret meg fél osztálynyit zuhant közben. Ezt nagyon sajnálom, hogy pont rá jött ki. Még így is remek szezont futunk ehhez képest, és rengeteg meccsünket élmény nézni, ezt nem veheti el senki. 

Pedig Tebas/Liga próbálkozik rendesen.
Amúgy kíváncsi vagyok, kamuzik-e a német, azt mondja, nem mondott egy szót sem a játékvezetőnek. Ha ez igaz, akkor eléggé érthetetlen a piros, egy hevesebb ugrándozásért, technikai zónából kilépésért, ki lehet osztani egy sárgát simán, de pirosat? Persze lehet, hogy Flick csak védi magát, és mondott is azért valamit.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy