Cseri írta: ↑2024.12.15. 20:02:25
Jelzem ugyanennyi,ha nem több lóvét elvert az agyon pippantott Arsenal, talán van egy fa kupájuk,vagy a MU vagy a cselzi,
Tedd ilyenkor hozzá hogy "papíron".
Papíron tényleg ugyan annyit költöttek, vagy még kicsit többet is. A gyakorlatban pedig a City van a bíróságon költségvetési stiklik miatt, nem az Arsenal és az MU, szóval a papír és a gyakorlat nem biztos hogy azonos.
Pep lehet hogy sok mindent nyert, de hogy?
Messivel még jöttek a BL címek, de nélküle szánalmas amit a BL-ben művel az elmúlt 10+ évben.
A bajnoki címek rendben, de neki egy Calderonos Real ellen lehetett versenyezni, Luis Enrique 3-ból 2 bajnoki címe egy Perez vezette Real ellen szerintem nagyobb teljesítmény.
A Bayern előtte és utána is dominálta a német bajnokságot leszámítva 1-1 gyengébb évet, a BL-ben meg ugyan olyan nulla volt ott is mint a Citys évei többségében, szóval az sem egy sikersztori.
A Cityvel szépen dominálják a bajnokságot, és lehet hogy egy másik top edzővel vagy akár Pellegrinivel 2-3-al kevesebb bajnokságot nyernek az évek alatt, de közben meg 3-al több BL-t.
Még Murinhot is többre tartom ebből a szempontból, az most mindegy hogy egy féreg, de ő Interrel és Portóval nyert BL címeket, nem a valaha volt legjobb keretekkel.
Klopp-hoz meg még térdmagasságig sem ér fel. Ő egy nulla Liverpoolból csinált újra angol és nemzetközi szinten is tényező top csapatot, nem az egyeduralkodó Bayernnel meg a végtelen pénzes Cityvel huszárkodott.
Szánalmas ami a Cityvel megy jelenleg. Nem tudom mennyi pénz jár Pepnek ha kirúgják, de lassan itt lesz az ideje kifizetni azt mert ebből így jövőre BL indulás sem lesz.
Az elmúlt 7 forduló tabelláján a City 19. helyen áll és jobb gólkülönbséggel előzi a másik 4 pontos kiesőjelöltet.
Ennyire rosszul szerintem még Ten Hag sem teljesített a város másik felén