Zsolti írta:amúgy már engem is k**vára zavar,hogy mindenki ott köt bele a madridba ahol csak lehet,vagy ottis,ahol nem lehet...sokan jobban figyelnek a madridra,mint a saját csapatunkra.engem ez tud kiborítani a legjobban..a tegnapi 5-1üket meg szerintem végképp nem kell magyarázni..nem véletlenül lett az annyi amennyi.
Ezzel teljesen egyetértek! Minek egy 5-1 es győzelembe belekötni? Győztek egy gyengébb képességű csapat ellen (miért gyengébb? láthatattáok a helyzetkihasználást pl, ezért nem lehet 'nagy' csapatról beszélni! ).
Jómagam a meccs előtt is azt mondtam,h a Madrid-nak ez meglessz,és nem elvakultan írogattam,h a Dinamo győzni fog,stb....
A Védelmetek ennek ellenére sokat hibázott,ami elgondolkodható lehet,ha Lyon képességű nagycsapattal találkoztok a kieséses rendszerben,akkor ez kevés lessz, mert az a realitás,h továbbjut a Madrid! Ezt itt is sokan elismerik,mindenki ismeri azért az erőviszonyokat!
Az más dolog,h nagyon sokan,nem meglepő módón ellene szurkolunk,de miért lenne az baj? Hisz Barcásak vagyunk,nem a Real-nak kell szorítanunk!
R.M.F.C!
Amit Charlie leírt,az tény, segget csinálsz a szádból, a saját honlapotokon homlok egyenest mást csinálsz,mint amit itt elvársz!
Szóval akkor most hogy van ez?